Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 3 hónapos kizárólag anyatejes...

3 hónapos kizárólag anyatejes babátok mennyit szopik? Én sosem mérem így nem milire gondolok. Hany alkalommal? Illetve éjszaka?

Figyelt kérdés

Az én babám tegnap 8:30kor evett majd aludt is. És kb 2 óránként kért újra. Reggel 7kor volt ébredés.

Àlltalàban amúgy 3x eszik éjjel.

Napközben igény szerint. Ami sokszor van. Kb 5x vagy 7x. Nem is tudom pontosan Van, hogy csak keveset szopik.Gondolom iszik.

2018. aug. 1. 14:18
 1/5 anonim ***** válasza:
A mi babánk két hét múlva 3 hónapos. Éjjel egyszer ébred. Elalszik este 8-9 között,felébred 2-3 között. Aztán 6-7 között reggel. Útánna már csak fél vagy egy órát alszik. És van hogy óránként szopizik nappal. Azt nem is számolom.
2018. aug. 1. 15:16
 2/5 anonim ***** válasza:
Este 10 fele fekszik, egyszer kel éjjel olyan 3-4 fele utána csak reggel 7 fele. Napközben igény szerint, van hogy óránként van hogy 3 óránként nem szoktam számolni. Napközben többnyire kétszer 3 órát alszik de van hogy egyáltalán nem alszik, olyankor többet szopizik viszont éjjel nem ébred.
2018. aug. 1. 15:29
 3/5 anonim ***** válasza:
Az én kislányom holnap lesz 4 hónapos. Ő is sokat kér cicit viszont van,hogy csak szomjas . Ha éhes akkor általában 140ml körül eszik.
2018. aug. 1. 17:00
 4/5 anonim ***** válasza:
7kor vacsi és el is alszik. Éjjel 3-4 körül kér enni, majd 7-8 körül. Nappal 3 óránként éhes. Tehát 6x eszik egy nap. Mosr 4 hónapos, de ez 1 hónapja is így volt.
2018. aug. 1. 17:21
 5/5 anonim ***** válasza:
3 hónaposan napi 8-10x evett igény szerint. Igazából nem számoltam, nem mértem.
2018. aug. 2. 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!