3hónapos babám napközben markolássza a textilpelust ès azt az arcához emelve elalszik.Szerintetek èjszakára bent hagyhatom neki a pelust az ágyban?
Figyelt kérdés
Este is így alszik el, de utána mindig kiveszem.
Mikortól hagyhatom ott neki?
Van tapasztalatotok ezzel kapcsolatban?
#Textilpelus
2021. márc. 8. 16:05
1/5 anonim válasza:
Én még nem mertem éjszakára rongyit adni neki. Félek, hogy a fejére csavarja. 4 hónapos
2/5 anonim válasza:
Elvileg 9 hónapos kor körül már fixen le tudjak magukról szedni. En addig mindig azt csináltam, hogy miután elaludt, kiszedtem mindent.
3/5 anonim válasza:
6 hónapos a babám, le tudja szedni amit a fejére húz, de nem hagyok semmit az ágyában alvás kor. 3 hónaposnak semmiképp sem hagynék semmit bent, veszélyes.
4/5 anonim válasza:
Egy textilpelenkától hogy tudna már megfulladni? Ne vedd el tőle, úgy tűnik az lett a rongyija, az ad neki biztonságot. Az én fiamnak egy vékony wellsoft takarója volt amit nem lehetett tőle elvenni. Sőt hónapokig csak úgy tudott elaludni hogy a fejére (!) húzta teljesen. Vékony volt, kapott alatta levegőt, de azért a fejéről persze levettem amikor elaludt.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szèpen a válaszokat, mind hasznos volt!
2021. márc. 9. 09:35
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!