Kisfiam 2 honapos lesz lassan. A kisagyan van legzesfigyelo, azonban napkozben nem abban alszik. Kint van velem a nappaliban, olyankor a babafeszekben alszik, vagy az Adamo hintaban. Ha a konyhaban vagyok bebiorrel hallgatom. Mindig ranezek,de bizony volt ugy, hogy elbobiskoltam mellette en is,ha epp a nappaliban pihentunk le,de ez csak 1x fordult elo. Ha nagyon faradt vagyok es szuksegem van 1-2 ora alvasra, anyosom jon at vigyazni ra, hogy tudjak pihenni. Szerintetek szoktassam a kisagyaba nappalra is? Valahogy igy alakult, hogy csak este alszik benne...
2021. jan. 20. 12:19
1/5 anonim válasza:
Adamoban semmikepp ne hagyd felügyelet nélkül máskülönben nem gáz. Az en kisfiam most lesz egy éves jovoheten. Kb egy hónapja alszik nappal az ágyában. Kisebb korában barmit csináltam, nem volt hajlandó.
Azt a részt nem ertem, hogy anyósod az alvó babahoz megy át? Mert az felesleges. Nyugodtan alhatsz, amikor ő, csak legyen biztonságban ahonnan nem tud leesni és ne hintában. Ennyi.
2021. jan. 20. 12:27
2/5 anonim válasza:
Nem kell 0-24 figyelni a babát. Ha egészségesen született, nincs, és nem volt semmi baj akkor nyugodtan pihenhetsz teis, sőt a baba alhat bárhol máshol a kisagyan kívül is. Ha elmentek valahova mi lesz? Vagy ha kocsival mentek és alszik, le sem veszed róla a szemedet?
2021. jan. 20. 12:29
3/5 anonim válasza:
Egyik gyerekem sem aludt a kiságyban napközben. Nappaliban, kanapén, matracon, hurciban, babakocsiban igen.
A fiam mostanában ha délben aludni akar felmegy a hálóba az ágyába, de ez már a saját döntése.
2021. jan. 20. 12:44
4/5 anonim válasza:
Kb. 2 hónapos koráig nappal a járókába tett játszószőnyegen aludt a kislányom. Most 4,5 hónapos, már csak a szobájában alszik, de nem a légzésfigyelő miatt, hanem mert ott tud már csak.
2021. jan. 20. 13:15
5/5 Derjaderja válasza:
A légzésfigyelés miatt kérdezed?
Egyáltalán a légzésfigyelő is hivatalosan csak rizikócsoportoknam ajánlott.
Persze attól még mindenki használja, de egyáltalán nem elvárás őrizni egy alvó babát.
A babakocsiban vagy az autóban sem nézi az ember folyamatosan.
A hintában ahogy írták, ne aludjon egyedül mert oldalra fordulhat bele az oldalfalra az arcával.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!