Az orvosom szerint nem csinálok rosszat és szerintetek?
Az elevit tulajdonképp egy tápkieg (nem csodaszer), akkor ér valami, ha mellé nagyjából rendben vannak az étkezések. (vagy legalábbis megpróbáltuk)
Tulajdonképpen azt csinálsz amit akarsz, személy szerint az elevitet egy marketingvitaminnak tartom, sokkal többet ér egy kiszámolt makroétrend, mint a folsavgrammozás fétis.
A helyedben több húst ennék, mert ha valami a komplex forrású fehérje valóságos csodaszer. Napi 200-250g csirke. Meg mozgás, ahogy lehet.
'Bocsi, de chipsimado vagyok'.
Tolunk ne kerj bocsanatot. Minket nem erdekel.
ahh....ha én ennyit és ilyeneket ennék 120 kg lennék...sport mellett is. :(
ettol fuggetlenul...én a 38. hétig spinningeltem..a hasizmot talán kihagynám..meg azt ugy alapbol is, nem jo..mivel lefele tolja a szerveket és a késobbiek folyamán,- szulés után hasizmozni szeretnél ne egy mezei edzovel beszélj, hanem egy szakemberrel, aki megmutatja hogyan kell helyesen végezni.
Egyszer egy orvos mondta a teveben, hogy egeszseges terhesseggel akar ciganykerekezni is lehet, csak sajnos sokszor a ciganykerek utan derul ki, hogy megsem volt egeszseges az a terhesseg.
Hany olyat olvasni itt is, hogy szex utan elonti a kşsmamat a ver, holott ''nem volt semmi problema elotte''.
Hulyeseg futni. A tempos gyaloglas sokkal hatasosabb es kimeletesebb. A nem-terheseknek is...
Nekem a felülés fura. Arról eddig mindenkitől (orvosok, sportolók, edzők) azt hallottam, hogy nem szabad.
De mozogni, sportolni lehet, ha előtte is csináltad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!