Mi a véleményetek erről? Az orvosom azt mondta, ha vérzek és akkor csinálok tesztet, akkor csalhat a teszt. Ilyet hallott már valaki? 2 napot késett, és ma akartam tesztelni, de alig alig megjött, és felhívtam a dokit, hogy csináljak e azért.
Lehet azért mondta ezt a doki, mert néhány esetben előfordul, hogy megfogan a baba, de aztán rövid úton távozik is, anélkül, hogy a nő tudna a terhességről, szóval simán megjön. De attól még lehet, hogy a hcg szinted még magasabb lenne, és pozitívat mutatna a teszt, holott már nincs terhesség.
Szerintem ezért mondhatta a doki, csak nem akarta ezt így részletezni, nem akart elkeseríteni, vagy, hogy fölösleges köröket fussál (elrohanj vizsgálatra ahol úgyis csalódás érne, stb.).
Szóval lehet, hogy csak simán nem akart csalódást okozni, nem akarta, hogy fölöslegesen beleéld magad a dologba.
Én ilyen esetben, ha már vérezni kezdek, soha nem tesztelek, mert úgy vagyok vele, hogy nem pazarolom el, jó lesz jövő hónapban (ha nem jön meg esetleg).
3. vagyok, ha ilyen kevés a vérzésed, szerintem csak akkor tesztelj, ha mondjuk két nap múlva sem lesz erősebb, vagy elmúlik, mert akkor viszont ha van baba, lehet, hogy hormon pótlásra lesz szükség.
Nálam sokszor csak ilyen pici vérrel kezdődik, és csak a 3. napon jön meg úgy igazán.
Szerintem ilyen korai terhességnél még úgysem látna sok mindent, a doki sem, és csak vissza rendelne egy-két hét múlva, addig meg csak tűkön ülnél és emésztenéd magad.
Sok sikert!
Kedves 3as! Köszönöm még egyszer a választ. Ilyen kevés sosem szokott lenni. Első nap általában dől a vér belőlem,és minden nappal egyre kevesebb, és az 5. napra szépen elmúlik. Hát, várok 2-3 napot, és meglátjuk!
Szép napot!
Igazán nincs mit, nagyon szívesen :)!
Drukkolok neked :)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!