Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Mennyibe kerül alvasszakértőt...

Mennyibe kerül alvasszakértőt fogadni a nehezen alvó kis babánál?

Figyelt kérdés

Most lesz 9 hónapos és egyre rosszabbul alszik. Volt hogy a karomban altattam, mostmár úgy sem. Egyre fáradtabb lehet, de akkor sem tudom elaltatni. Kifárasztásos módszert is kipróbaltam, cumis üvegen aludt el és 40 perc alvás után már fent volt. Este elalszik 8 körül, de sokszor felébred 1 óra múlva és van hogy 11-12 ig még altatjuk. Reggel fáradtan ébred, látszólag is aludna ásit szemét törli de nem alszik el akármit csinálok. Tudna valaki valamit tanácsolni? Van itt valaki aki fogadott alvás szakértőt és hogyan működött a dolog annak a segítségével és ez mennyibe került?

Nagyon halás lennék ha valaki írna!

Köszönöm!

2020. nov. 19. 09:30
 1/9 anonim ***** válasza:
Nappal mikor és mennyit alszik?
2020. nov. 19. 09:39
 2/9 A kérdező kommentje:
1,5-2 órát mostanában (pár hete)
2020. nov. 19. 09:53
 3/9 A kérdező kommentje:
Mindig máskor alszik, 11-12 körül utána 4-5 körül
2020. nov. 19. 09:58
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Az a 4-5 körül már későn van, szerintem ez a baj. Ha ötkor alszik el, akkor az tart mondjuk hatig, akkor utána persze, hogy nem álmos. Én két rosszul alvó gyerekkel a hátam mögött biztos azt csinálnám, hogy a déli alvást húznám mondjuk egyig. Egykor aludjon, és akkor már este elég álmos lesz. Este előbb fog menni aludni, viszont reggel korábban fog kelni. Nem fog egyik pillanatról a másikra menni, hozzá kell szoktatni, hogy egyet alszik kora délután, szerintem az a megoldás.
2020. nov. 19. 10:16
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tanácsokat, mindenféle képen ki fogom próbálni veszíteni valónk nincs. Mondjuk a baj azzal hogy 1 óra körül aludjon az az, hogy be szokott aludni tápszeren 11 körül...

Várom a további tippeket!

2020. nov. 19. 10:31
 6/9 anonim ***** válasza:
Napirenddel mi a helyzet?
2020. nov. 19. 12:26
 7/9 A kérdező kommentje:
Így lehetetlen tartani, maximum az evések időpontjai és az esti fürdetés ugyan abban az időpontban van.
2020. nov. 19. 12:48
 8/9 anonim ***** válasza:

Lehet erre kellene "szígorúbban" rá állni. Húzd el az alvást 1ig. Az első pár nap hét nehéz lesz, de megszokja.

De ami még eszembe jut. Fogzás, mozgásfejlődés is nagyon betud ilyenkor zavarni. Esetleg szepa.

2020. nov. 19. 13:20
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, 11kor bealudt tápszeren ahogy írtam, és amint beraktam a kiságyba fel is ébredt. Így ki is próbáltam amit írtál és 13 után el is aludt egy kis ringatással, énekléssel. De ez nem viseli meg a kis szervezetét hogy ilyen sokáig van ébren?? Már úgy felpörgött, esett kelt... Igen tudom, a fogzás meg is van meg a mozgásfejlődés, a szepa még ?-es. Védőnő szerint 1 éves kor környékén kell 1et aludjon de ha nem lesz más választásom arra fogom tanítani.
2020. nov. 19. 13:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!