Csak rajtunk alszik a baba. Valaki egy cipőben?
10 hónapos babám napközben csak rajtam vagy az apján alszik. Letenni a kiságyba nem lehet, mert felkel rá, ha oldalt szoptatom, akkor néha lecsatlakozik a rendszerről 😅 de általában el nem engedné. Férjem egy fokkal szerencsésebb, ő maga mellett is el tudja altatni, de a karjában.
Eddig éjszaka viszont szopi után visszaaludt és elfordult (kiságya mellénk van tolva, az oldalsó rácsot leszedtük), viszont most egész éjjel csüng a cicin.
Valakinek van valami tippje, hogyan szoktathatnám a cici nélküli alvásra?
( kérem a negatív kommentek mellőzését. Köszönöm! 🤗 )
Most ezt tényleg nem bántásból írom, de ez a ti "művetek". Olyan baba nincsen, amelyik már eleve úgy születik meg, hogy ő csak kézben, mellen, kendőben, autóshordozóban, stb. tud elaludni. Ha csak rajtatok tud, akkor annak az az oka, hogy ehhez szoktattátok hozzá. Akkor most szoktassátok le, ahogy előttem is írták. Máshogy sajnos nem megy.
Nekem kb. egyetlen elvem volt mindkét gyerekünk előtt, mégpedig az, hogy kiságyban fognak aludni, és ehhez tartottam is magamat. Sosem volt gond, pedig teljesen más természetűek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!