Miért alszanak együtt a szülők a babáikkal?
Értem, nálunk azért is alakult így, mert kis súlyú volt és kellett a legzesfigyelo, ami csak kiságyban oldható meg, hogy ne legyen fals érzékelés
3 hónapig egy szobában aludtunk, így akkor mi is a szobán kívül szexeltunk
Nyilván mindenkinek más is az igénye, nekünk heti 3 minimum.
Annyit nem tudnánk vinni máshova :D
Szóval nekem a mikor volt a kérdés inkabb, nem a hol.
Én vagyok a heti 3-4es :D
Pont a héten beszéltük a férjemmel hogy gyakoribb és jobb a szex szülés után és mi sem erre szamitottunk
Ennek több oka is van
- férjem 2 éve még napi 14 - 15 órát dolgozott, majd váltott egy napi 8 órás, 1 műszakos melóra
- szülés előtt én is sokat dolgoztam és utaztam is, stresszes volt nagyon a munkam
- nagyon nyugodt babánk van, az első pár hónapban is csak 2-3x kelt éjszaka és 3-4 órát aludt egyben
De persze nem hiszem, hogy ez gyakori
Amúgy mi is szexeltunk 1 szobában nyaralás alatt, de le volt takarva az utazo járóka oldala és persze full csendben :D
Egyébként nálunk van egy kihuzhato kanapé a baba szobában, én készültem arra, hogy esetleg együtt alszunk, ha igényli a baba
De ha valaki együtt alszik, akkor ki - be járkál a gyerek mellől? Mert ha van kamerás bebior, akkor gyanítom egyedül alszik, az más
Itt most olyanokhoz szól a kérdés, ahol a gyerekkel úgy alszanak együtt, hogy mondjuk nem lehet otthagyni, stb.
Pl egyik csoportba is beirta a csaj, h a baba csak úgy alszik, ha szájában van a cici
Na én konkrétan ilyen helyzetekre gondolok, nem arra ahol ott lehet hagyni a babát órákra, mert nyilván úgy megoldható minden
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!