Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Miért alszanak együtt a...

Miért alszanak együtt a szülők a babáikkal?

Figyelt kérdés
2020. aug. 19. 11:22
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
20 babaobolben alszik, nem agyunk van, hanem matracunk. Igazából direkt. Így aztan főleg nem tud leesni. Nappal mondjuk nem szoktunk szexelni, de ez korábban sem volt ránk nagyon jellemző. Nappal csináljuk a dolgainkat. De pl baratnomek sem szexelnek, ha otthon van a gyerek, hiába van külön szobába. Ha ilyen romantikus vágyaik vannak atviszik a mamahoz.
2020. aug. 20. 10:40
 22/31 anonim ***** válasza:

Értem, nálunk azért is alakult így, mert kis súlyú volt és kellett a legzesfigyelo, ami csak kiságyban oldható meg, hogy ne legyen fals érzékelés

3 hónapig egy szobában aludtunk, így akkor mi is a szobán kívül szexeltunk

Nyilván mindenkinek más is az igénye, nekünk heti 3 minimum.

Annyit nem tudnánk vinni máshova :D

Szóval nekem a mikor volt a kérdés inkabb, nem a hol.

2020. aug. 20. 10:49
 23/31 Derjaderja ***** válasza:
Én biztos egy állat vagyok, de nem nem okoz nehézséget egy alvó pár hónapos babával egy szobában se szexelni. Egy év felett már persze nem és persze nem egy ágyra gondolok, hanem arra,.hogy a szoba egyik végében alszik egy kiságyban a baba, a másik részén meg a felnőttágyban van a szex.
2020. aug. 20. 10:54
 24/31 Derjaderja ***** válasza:
100%
Azt meg becsülöm, aki akárhol lévő baba mellett heti 3x szexel pláne az első hónapokban.
2020. aug. 20. 10:55
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
22 nekünk Snuza pico van. Nem érzékel falsul. Bár azt írja érzékelhet együtt alvás esetén, de nagyon sokszor teszteltem. Nem érzékeli. Csak a gyereket. De persze van amikor jobb az úgy, ha teljesen külön van.
2020. aug. 20. 11:26
 26/31 anonim ***** válasza:
100%

Én vagyok a heti 3-4es :D

Pont a héten beszéltük a férjemmel hogy gyakoribb és jobb a szex szülés után és mi sem erre szamitottunk

Ennek több oka is van

- férjem 2 éve még napi 14 - 15 órát dolgozott, majd váltott egy napi 8 órás, 1 műszakos melóra

- szülés előtt én is sokat dolgoztam és utaztam is, stresszes volt nagyon a munkam

- nagyon nyugodt babánk van, az első pár hónapban is csak 2-3x kelt éjszaka és 3-4 órát aludt egyben

De persze nem hiszem, hogy ez gyakori

Amúgy mi is szexeltunk 1 szobában nyaralás alatt, de le volt takarva az utazo járóka oldala és persze full csendben :D

Egyébként nálunk van egy kihuzhato kanapé a baba szobában, én készültem arra, hogy esetleg együtt alszunk, ha igényli a baba

2020. aug. 20. 12:30
 27/31 anonim ***** válasza:
54%
20, leesesgatlos agy, mellette ki volt parnazva, biztos, ami biztos alapon, de olyankor nem voltunk egyutt, amikor eselyes volt, hogy felebred, vagy felbeszakitottuk a legyottot azonnal, mert, mint irtam, nekem ugy nem megy, ha a gyerek ebren van. Ha meg aludt, akkor meg aludt, be volt csukva ajto, es van kameras bebior.
2020. aug. 20. 15:56
 28/31 anonim ***** válasza:
20 Miert menne ide-oda? Miert kellene a jaroka? Irtam, hogyha ebren van, akkor nem szexelunk. Lehet, hogy nem ertem a kerdest, te is azt irtad, hogy alvasidoben szexeltek, es a lakas tobbi reszet is hasznaljatok, akkor mit nehez elkepzelni? Eszrevesszuk, ha felebred, meg csukott ajtonal is, es ha felebredt, akkor nyilvan nem folytatjuk, akkor meg nem mindegy, hogy jarokaban van-e vagy sem?
2020. aug. 20. 16:01
 29/31 anonim ***** válasza:
100%

De ha valaki együtt alszik, akkor ki - be járkál a gyerek mellől? Mert ha van kamerás bebior, akkor gyanítom egyedül alszik, az más

Itt most olyanokhoz szól a kérdés, ahol a gyerekkel úgy alszanak együtt, hogy mondjuk nem lehet otthagyni, stb.

Pl egyik csoportba is beirta a csaj, h a baba csak úgy alszik, ha szájában van a cici

Na én konkrétan ilyen helyzetekre gondolok, nem arra ahol ott lehet hagyni a babát órákra, mert nyilván úgy megoldható minden

2020. aug. 20. 16:20
 30/31 anonim ***** válasza:
53%
Ja, ertem. A nagyobbikom ilyen cicivel a szajaban alvo tipus volt sokaig, hogy nem lehetett mellole mozdulni, ameddig nagyon nagyon melyen el nem aludt. Olyankor kimentem mellole a ferjemhez. Volt, hogy azonnal ebredt, volt, hogy 5 perc mulva, volt, hogy 20-30 percunk is volt. De 1,5 eves kora utan egyre hosszabb lett ez az ido.
2020. aug. 20. 16:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!