Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Miért alszanak együtt a...

Miért alszanak együtt a szülők a babáikkal?

Figyelt kérdés
2020. aug. 19. 11:22
1 2 3 4
 11/31 Derjaderja ***** válasza:
81%

1 vagyok, szóval nàlunk pl az a kombó, hogy a lányom kb 1 éves koráig csak babakocsiban tolva vagy mellen aludt el.

Elalvás után semmilyen mozdítást nem bír ki ébredés nélkül, nem alszik át sem vissza akkor sem ha már mélyen aludt a mozgatási kísérletnél. Mai napig ez így van 19 hónaposan.

Ezenkívül kb 2 hónappal ezelőttig gyakran, egyes időstakokban óránként sőt 20 percenként ébredt.

Erre konkrétan nincs más megoldás, mint az együttalvás.

2020. aug. 19. 16:22
 12/31 anonim ***** válasza:
77%
Most mondhatnám, hogy lustaságból :D mert tény, hogy nem akartam járkálni sem éjjel kómásan, akár óránként (volt ilyen időszak), de az eslő gyerekünkkel is együtt aludtunk, aki születésétől átaludta az éjszakákat. Nem így terveztem, ez magától jött, annyira jó volt magam mellett tudni éjjel is, nem bírtam otthagyni egy kiságyban, még akkor sem ha az ágy mellett volt. Rossz érzés volt, hogy elválaszt tőle egy rács.
2020. aug. 19. 16:24
 13/31 anonim ***** válasza:
70%
Mert nem értettük eleinte, hogy miért nem alszik. Aztán mivel 30 percnél többet nem aludt, hanem kelt fel, egy idő után nagyon elfáradtam és csak letettem az ágyunkra, szerencsére king size. Végre aludt utána! Csak pár hétig kellett mire megszokott velünk, azóta a saját ágyában alszik a mi szobánkba, de hamarosan átkerül a saját szobájába, mert zavarja ha neszezünk, az apja pedig bagoly alkat.
2020. aug. 19. 17:37
 14/31 anonim ***** válasza:
34%

Én az 5östől kérdezem teljesen jó indulattal, hogy akkor hogyan van megoldva a szex? Lehet én vagyok túl rossz fantáziával megaldva, de ha ébren van a gyerek, akkor hogy megy a szex, amikor mondjuk már 1 éves és mászkál stb?

Ez mindig érdekelt :)

Nálunk külön alszik, reggel, este és hétvégén délutáni alvaskor van szex heti 3-4x

Tényleg kíváncsi vagyok, hogy ha a férj dolgozik, a baba már nincs el egesznap a kiságyban és együtt van az alvás, akkor hogyan működik

2020. aug. 19. 22:52
 15/31 anonim ***** válasza:
71%
Nálunk úgy, hogy a baba este 8-9 között elalszik, mi csak később 10-11 között fekszünk le aludni. Addig ott a nappali, konyha, fürdő, másik szoba.
2020. aug. 20. 00:30
 16/31 anonim ***** válasza:
86%

10-es vagyok, ugyan nem engem kerdeztel utolso elotti valaszolo, de anagyobbik gyerekunk 3 eves koraig velem aludt, es megoldottuk. Azt nem mondom, hogy nem volt olyan feelingje, mint az egyetemen, mikor folytonos keszenletben kellett lenni, es nem orakug tarto menetek voltak, ez teny es valo, de egy kulonalvo, viszont ejszakat nem atalvo gyerekkel is igy lett volna, hiszen igyis barmikor ebredhetett volna. Mikor melyen aludt a leesesgatlos agyon, akkor mentem ki mellole a nappaliba. Mondjuk mi nem is voltunk azok a tipusok sosem, akik csak este lefekves utan, a haloszobaban tudtak csak elkepzelni, a lakas osszes tobbi pontjat is kihasznaltuk korabban is. Persze most sokkal nyugodtabb vagyok, hogy akisagyba teszem le a kisebbiket, de a nagyot nem lehetett mozgatni, mert felebredt. Mondjak, hogy 20 perc utan jon amelyalvas a babaknal, hat az enyemnel meg 60 perc utan sem jott. Ha egyutt akartunk lenni, akkor az egyuttalvas volt a megoldas, mert ugy ki tudtam lopozni mellole.

Es akkor en is hadd kerdezzem meg ennek az ellenkezojet, es tenyleg engem is erdekel a valasz, mertmarannyianmegkerdeztek, amit te (es valaszolhat byugodtan mas is), hogy ti csak a haloszobaban szexeltek?

2020. aug. 20. 06:46
 17/31 anonim ***** válasza:
80%
Es meg egy kerdes, ha az egy eves a szomszed szobaban maszkal ebren, akkor te tudsz ugy nyugodtan a masik szobaban egyutt lenni a ferjeddel? Mert nekem meg az nem megy. Ha ebrenvan, akkor mi nem szexelunk.
2020. aug. 20. 06:51
 18/31 anonim ***** válasza:
100%
Amíg 1 gyerekünk volt, 1 szobás lakásban laktunk, így ott 1 szobában aludtunk együtt 6 évig 3-an,most már 2 gyerekünk van, de 2 szobás lakásunk is van, az egyik szoba a nagyobbik gyerek é, ő 8 éves lesz, a kicsi velünk van a másik szobában, 5 hónapos.
2020. aug. 20. 08:57
 19/31 anonim ***** válasza:
70%
Jajj már megint a szex... 🙂 gyerek alszik 9-kor, mi éjfélkor. Van a házban másik szoba is, meg fürdő is. Mi kifejezetten szeretünk a kádban ügyködni. Azt hiszem, a gyerek is ott jött össze. Az ágyat én magam inkább alvásra szeretem használni.
2020. aug. 20. 10:12
 20/31 anonim ***** válasza:
48%

Nem csak ágyban szexelünk, fürdőben, nappaliban, konyhában.

Viszont szinte mindig mikor alszik, ahogy írtam, reggel ébredés előtt vagy délelőtti/délutáni alvás időben

Én is ezért kérdem, hogy amikor már kB 1 éves és nappal megy ide-oda, akkor hogyan lehet kivitelezni.

Jarokaban van, vagy mi?

Az más, hogy a gyerek hamarabb fekszik le este és utána mennek be a szülők.

Mondjuk ebben az esetben, pl egy mászó baba nem esik le?

Tényleg nem rosszindulatbol kérdezem, csak nekünk 1 éves a lányunk, néha athozzuk reggel de sosem tudott velünk aludni

2020. aug. 20. 10:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!