Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Akiknek együtt alvós, már...

Akiknek együtt alvós, már mászni tudó babájuk van nem féltek hogy esetleg leesik az ágyról?

Figyelt kérdés
Az is érdekelne,hogy csináljátok,miután elaludt ott maradsz már te is vele vagy ki mersz még menni valamit csinálni vagy ott kell őrízni,mert ha megébred vagy forgolódik leeshet.

2020. aug. 2. 17:25
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
6 hetes kora óta rendes ágyon alszik, körbe volt barikádozva, így nem esett le. Kombi ágy volt átalakítva, amíg nem tudott járni azon altattam, mikor elaludt átmentem a saját ágyamra, mikor már tudott járni átjött mikor felébredt, így már nem szenvedtem, ott aludt velem
2020. aug. 2. 17:29
 2/9 anonim ***** válasza:
36%

Nem, az én babámnak a kiságyában a helye. Egész nap foglalkozok vele, szeretem, és nagyon kötődünk egymáshoz így is. De a saját ágyunkat a férjem és én megérdemeljük a fárasztó napunk után.

A sok beteg agyú szülő így növeszti szép lassan a fejére a gyereket. Na náunk ilyen nincs. Van szexuális életünk és nyugodt éjszakánk. Nem kell attól félnünk, hogy leesik.

Lehet lepontozni.

2020. aug. 2. 17:35
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem azért vagy lepontozva mert ez a véleményed. Azzal semmi gond nincs,sőt tök jó dolog ha a baba a kiságyában alszik. Csak nem ez a kérdés... nem értem mire válaszoltál.
2020. aug. 2. 17:39
 4/9 A kérdező kommentje:
Első köszi a válaszod
2020. aug. 2. 17:47
 5/9 anonim ***** válasza:
52%
Mìg màszni tudott nem volt gond, mikor lepegetett mar, akkortòl vàndorolt èjjel. Àtköltöztünk àgyròl a földre tett matracra.
2020. aug. 2. 19:43
 6/9 anonim ***** válasza:
76%
Babaöbölben aludt a fiam, kiságy méretűben. Ha kimentem tettem oda nagypárnát, illetve vmennyi fény is mindig volt, ha egyedül maradt így ha megébred sem esett volna le, de ő sosem indult el megkeresni. Míg nem tudott beszélni addig sírt, azóta kiabál. Pont a minap volt először hogy elindult lefelé az emeletről szó nélkül pedig már 3 éves lesz.
2020. aug. 2. 20:25
 7/9 anonim ***** válasza:
84%

Mi letettük a matracot a földre, így ha néha néha lemászik sincs semmi gond.

8 körül altatom, miután elaludt én megyek és csinálom a dolgom, aztán kesobb vissza megyek hozzá aludni.

Szerintem akármennyire is körbe van barikádozva, nagyon veszélyes ott hagynia ágyon.

2020. aug. 2. 21:37
 8/9 anonim ***** válasza:
Bocsánat: ott hagyni az ágyon.
2020. aug. 2. 21:38
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Akkor csak matracon fogunk aludni.😀 Igen,nagyon veszélyes ott hagyni. Én egyedül nevelem,8 hónapos. Már nagyon gyorsan mászik. 8-9 körül alszik el és én is csinálnám még a dolgom miután elaludt,de itt őrzöm mert félek,hogy leesik. Ez az egy megoldás van,hogy matracon aludni ideiglenesen. Ez jó ötlet. Hogy eddig nem jutott eszembe! 🙈
2020. aug. 2. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!