Babátoknak mennyi időbe telt, mire átszokott háromról kettő nappali alvásra?
Figyelt kérdés
Nálunk már 2 hónapja minden nap más, valamikor 2x valamikor 3x alszik. Kiszámíthatatlan a napunk és már nem tudok előre tervezni mikor fog enni, aludni. Ha pl. 3x alszik, akkor az első alvás után tízóraizik, viszont ha 2x alszik, akkor alvás előtt tízóraizik. Nincs állandó rendszerünk.
Nálatok mennyi ideig tartott az átállás?
2020. aug. 3. 08:14
2/7 anonim válasza:
Nálunk az gyorsan ment, 1-2 hét. Mi most a kettőről egyel szenvedünk, és ez már 2 hónapja tart, és ugyanígy vagyok, mint te... nem lehet tervezni, sehogy se jó... a kettö sok, az egy kevés. Estére vagy nyűgös vagy nem alszik el csak nagyon későn
4/7 A kérdező kommentje:
8 és fél hónapos.
2020. aug. 3. 08:41
5/7 anonim válasza:
Egyik napról a másikra
Előszőr 1-1 nap nem aludt 3.-at
Aztán 2-szer
9 hónapos volt..
13 hónaposan pedig már csak egyszer aludt
6/7 anonim válasza:
Nekünk sincs napirendunk. Nem, hogy az a kérdés, 2x vagy 3x fog e aludni hanem az, hogy 1x vagy 4x. De en nem problemazok emiatt. Mindent csinálok, ahogy elterveztem. Jól alszik a kocsiban és a babakocsiban is. Max ha pont indulás előtt alszik el, megvárom, hogy felkeljen. 30 percnél elvetve alszik többet. 6 hónapos.
7/7 khniki válasza:
Az óraátállítás után váltottam napirendet. Egy órával kevesebbet hagytam éjjel aludni. Mármint, este később fektettem le. 7,5 hónapos volt. Onnantól hamar ment, 8 hónaposan már fixen kettőt aludt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!