Hogyan lehet kibírni a többéves kialvatlanságot?
30 éves vagyok, már ideje belevágni a babaprojektbe, nem várunk tovább, de egyszerűen rettegek a kialvatlanságtól.
Ismerem magam sajnos , túl nagy az alvásigényem és ha 2-3 napig nem alszom jól az már meglátszik és nem is bírom hosszútávon a zavart alvást.
Férjem horkol időnként meg vannak kutyák is, úgyhogy volt lehetőségem megtapasztalni, milyen ha kialvatlan vagyok napokon át.
Mindenki azt mondja, hogy gyerek születése után 6 évig nem fogunk aludni.
Ki vagyok már a gondolattól is és teljes parában vagyok, hogy ezt hogyan fogom túlélni.
Ti hogyan éltétek meg azt, hogy nem aludtatok évekig?
Bocs az off miatt
De nekem Krisztiről annyi jutott eszembe, hogy a napi 3 szex mellett, ha ennyi ideje van ide írogatni..akkor valamit elhanyagol... hmm talán a babát?
Vagy troll
Mi meg etetjük...
A napi3 szexet nem.. de az ebből következő együtt töltött időt irigylem..
Egyébként amîg elöre ezen gondolkodsz, hogy mennyire fontos az alvásod.. és nem azon, hogy mennyire szeretnél gyereket, akkor még ne legyen..
/ nem tudom hányas voltam/
Hát igen a még ne legyen tanács sajnos nekem nem hasznos :(
Nem várhatom meg, hogy valami elsöprő erejű érzés fogjon el, hogy semmi nem számít, gyereket akarok akármi lesz.
Mert szerintem az olyan 36-37 éves koromban jönne el, azért mert az ilyen most vagy soha pillanat lenne. De ugye akkorra meg már lehet h késő :(
Mindenkinek köszi a hozzászólást, meg nem nyugodtam, de ha más is életben maradt talán én is életben fogok :D
Az a baj ezzel, hogy nagyon rosszul fogod magad érezni az “anyaszerepben”
Ha nem opció, akkor nem az..
De jó, hogy előre tudod, hogy nehezen bírod az éjszakázást.
Csak ne vetítsd majd a Gyerekre
24#
Én az elején nappal pótoltam az alvást, mikor a kisfiam is aludt. Pár hónap után már nem aludtam nappal, igaz, az éjszakáink is egyre pihentetőbbek lettek. Szerencsére fél éves korára megtanulta a fiam, hogyan aludja át az éjszakát, így - bár a korábbi 9 óra alvasszükségletem továbbra sincs meg - eléggé ki tudom aludni magam én is. Már annyira hozzászoktam a kisebb alvásmennyiséghez, hogy magamtól ébredek.
Nem egyfirmák a babák, de szerintem az már elég extrém, ha valakit 6 évig nem hagy aludni a gyereke...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!