Tegnap lett 4 hónapos a babám. Pár napja nap közben lehetetlen elaltatni... próbálom másfél óra után, nem álmos, jó... két óra után, megint nem. Aztán már sír, de sehogy sem tudom elaltatni. Eddig az udvaron babakocsiban simán elaludt, mostmár sír benne... kezdek megőrülni... tegnap délután kettőtől este fél nyolcig nem lehetett elaltatni, akkor férjem karjában kidőlt mint egy zsák, lerakta, rá fél órára megint felkelt, akkor evett, és utána elaludt, egész éjjel aludt... Mi lehet ez? A fogától lehet? Eléggé fáj neki, hűtött rágókát szoktunk neki adni. De akkor éjjel miért nem fáj neki egyáltalán? Egyszer kel szopizni, vissza is alszik simán...
2020. jún. 25. 14:40
1/4 khniki válasza:
4 hónapos alvasérés. Most kell megtanítani őt az alvásra. Ha szerencséd van, pár hét alatt sikerül.
2020. jún. 25. 18:56
2/4 A kérdező kommentje:
Azt hogyan kell? Magától alszik el általában a kiságyban.
2020. jún. 25. 19:12
3/4 khniki válasza:
Jaj, bocs, azt hittem az éjszakai alvással van baj. Így normálisan végigolvasva szerintem az lehet, hogy most áll át a nappali alvása. Itt is ugyanez volt. Csomószor semmit nem aludt, pedig hulla fáradt volt. Aztán végül átállt 3x fél órára az addigi hosszú alvásokról. Majd 7 hónapos korában jön a következő ilyen, amikor elkezdi elhagyni a déli alvast is.
2020. jún. 25. 21:15
4/4 Tia_00 válasza:
Zavarhatta a szeles idő is. Azt nagyon megérzik. Meg a frontokat. A foga is lehet. Növekedési ugrás is. Most 5 hónapos a fiam. Ő is ezt csinálta 3 hétig hogy láttam hogy hulla fáradt de nagyon nehéz volt elaltatni nappal. Felvettem , suttogtam hogy ssss, kicsit rugóztam a térdemmel ( tudom ez most furán hangzik de bevált) és elaludt. 5-10 perc alatt. Eltelt a 3 hét és mintha nem történt volna semmi újra magától elalszik az ágyában. Nappal 4x1 órát alszik. Este nyolctól pedig reggel 7-8-ig. 4-kor eszik de böfit se várja meg olyan gyorsan visszaalszik.
Nekünk fél a sötétben. Van egy pici ledes virágunk az világít neki. Nem erős fényű csak ha megijed és körbenéz megnyugtatja. Szerintem a napi rutin miatt alszik este ilyen ügyesen. 3 hónapos kora óta. Van: Fürci, vacsi, micimackódal+simi, puszi a tesótól és apától, megbeszéljük hogy ő picibaba és menni kell aludni, bekapcsoljuk az éjszakai fényt. Beteszem az ágyba az aventes cumit a szájába és alszik. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!