Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Apukanak ejszakaznia kell a...

Apukanak ejszakaznia kell a ujszulott mellett?

Figyelt kérdés

Elso terhes vagyok es rengeteg forumon/facebook bejegyzesben latom, hogy nagyon durvan nyilatkoznak a kisgyerekes anyukak arrol, hogy szerintuk a ferjeiknek is fel kene/kell kelniuk a gyerekhez ejszaka (dolgozo ferjek).Mar-mar agresszivan. En egyelore ugy vagyok vele, hogy a ferjemnek aludnia kell majd ezert en arra probalom trenirozni magam, hogy birjam majd az ejszakakat. Ugy kepzelem majd, hogy tvzek meg ilyesmi szoptatas kozben, probalom majd elvonatkoztatni a gondolatsim

...Lehet, hogy naiv a gondolat!:) Mennyire kivitelezheto az elkepzelesem? A ferjem most meg azt mondogatja, hogy segiteni fog de szerintem kivitelezhetetlen. Amig dolgoztam (most tp-n vagyok) volt hogy 12 orat lehuztam es szerintem nagyon nehez lehet meg munka mellett ejszakazni is, kb elkepzelhetetlen nekem. Raadasul sokan ervelnek azzal, hogy 2-3 gyereket nevelnek. Miert vallal be akkor valaki ilyen sokat? Esetleg a masodiknal meg segitett a ferj? A harmadikat pedig ezert vallaltak be? Nem vitat szeretnek inditani, oszinten erdekel! A masik fontos kerdesem, hogy mennyiben masabb az otthoni es a munkahelyi munka? En utaltam a munkamat,tulhajszoltak allandoan es felelossegteljes donteseket kellett hoznom. Ezert lehet, hogy az otthoni munkat jobban fogom szeretni? Mik a tapasztalatok?

2020. jún. 3. 17:48
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
87%
Hát figyelj, én aztán pont nem az a tipus vagyok aki "felmenti" a férjét minden házumunka alol és a gyerekével járó összes kötelezettség alol:) de nem mindenkinek a férje biztonsági őr vagy irodista számítógép elött 8-16 ig. Csak mert ezt soha sehol nem olvasom, hogy vannak kivételek. Csak a habzó száju anyukákat olvasom amit a kérdező is írt. Ha teheti éjszakázzon ha nem akkor NE!
2020. jún. 4. 14:01
 32/34 anonim ***** válasza:
16%
Jó, én mondjuk az irodista férjemtől se várnám el, hogy hétköznap éjszakázzon. Attól, hogy irodista, lehet rajta nagy felelősség. Pl pénzügyesen, de lehetne sok mást is említeni. Aztán, ha hibázik egy nagyot a fáradtság miatt és kirúgják az elég szar lenne a családi kasszának ugye.
2020. jún. 4. 14:07
 33/34 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezt sok dolog befolyásolja. Nekem a kislányom nagyon hasfájós volt, és rengeteget sírt, és volt hogy férjem hajnalba fogta berakta a babakocsiba és elment vele sétálni hogy tudjak valamennyit aludni én is. Viszont egy nem hasfájós jól alvó baba mellett szerintem ilyesmire nincs szükség. Viszont ha teheted fogad el mások segítségét, nekem anyukám volt nagy segítség az elején. Itt gondolok az első hetekre. Volt hogy átjött és ebédet fözőtt és volt hogy vigyázott egy kicsit a kislányomra, mikor melyik volt éppen nagyobb segítség. A tv pedig szerintem nem valami jó ötlet. Csak jobban felkelti a babát és nehezebben tudod majd vissza rakni aludni.
2020. jún. 4. 16:00
 34/34 khniki ***** válasza:
100%

1-2 hetig hajnali 3 körül kb. 1,5 órán át ebren volt és sírt a kisfiam. A testem romokban hevert szülés után, hulla fáradt voltam folyamatosan, ilyenkor a férjem jarkált vele, ringatta. Én már bem is bírtam volna.

Amugy 6 hós korára a világ legjobb alvója lett belőle.

2020. jún. 6. 07:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!