Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Szerintetek oké ilyen nagy...

Szerintetek oké ilyen nagy melegben 2 evést csak pelenkában altatni, nyitott ablak mellett?

Figyelt kérdés
Azért hajnalra lehűl a levegő (most kb 23 fok van), de a legvékonyabbb takarót sem tűri magán. Gondolkodtam rajta, hogy akkor adok rá egy rövid ujjú bodyt, de akkor még este a benti 25 + fokban nem tudom elaltatni, mert melege van.
2019. júl. 1. 04:52
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan altasd úgy! Jelez majd ha fázik. 7-5-4 éveseim egy rövid laza pólóba és bugyiba/fiam gatyóba alszik,nyitott ablaknál,ventillátor mellett takaró nélkül. Máshogy nem tudnak.
2019. júl. 1. 05:18
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy baj lenne, ha takaró nélkül tud aludni. Én ilyen melegben vagy csak a paplan huzatával takartam be a fiam, vagy nagyobb méretű tetrapelenkával.
2019. júl. 1. 05:52
 3/8 anonim ***** válasza:
6%

Ha neki így jó, akkor tedd úgy, de én az ablakot nem nyitnám rá..

Lányom hàl Istennek elviseli magán benti

26 fokban is a vékony talpas pizsit.

Meg sem izzad.

Egyszer altattam body-ban, jég hideg lett a combja...

2019. júl. 1. 06:40
 4/8 anonim ***** válasza:

6 éves fiam meztelenül alszik...

Ha hűvösnek érzed, ne nyisd ki az ablakot. Vagy max bukóra (ha lehet).

Vannak fázós gyerekek, meg pont ellentétesek. Nálunk inkább mindig aláöltözik alváshoz hozzám kéoest. Nem olyan fázós, mint én. Kicsiként is nyáron csak pelusban alidt takaró nélkül.

2019. júl. 1. 07:04
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Egy szál pelus, venti, vizes haj, nyitott ablak a másfél évesnek és az 5 hónaposnak is. És csatakosra izzadják magukat így is reggelre...
2019. júl. 1. 08:58
 6/8 anonim ***** válasza:
Éjjel hálós ujjatlan body vékony naci volt a fiamon (21 hónapos) egy tetrapelussal akartam be takarni mert hajnalra én is felöltöztem és nyakig betakaróztam mégis fáztam, ő meg kínlódott mert a pelus alatt is melege volt. Hát nem vagyunk egyformák. Ha úgy látod fázik takard be, ha nem kell neki úgyis lelöki magáról.
2019. júl. 1. 11:50
 7/8 anonim ***** válasza:
24%
25fokban pelenkában? Én ennyi fokban még pizsinacit is adok rá + rövid ujjú body. Nappal felmegy 27-28 fokra akkor bodyban alszik.
2019. júl. 1. 12:04
 8/8 anonim ***** válasza:
Nappal egy szál pelusban alszik, de éjjelre adok rá egy vékony pamut napozot, ami két számmal nagyobb mint a lányom aktuális ruhamérete, igy lenge,nem tapad rá. Én nyugodtabb vagyok igy h a dereka és a válla védve van.
2019. júl. 7. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!