Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Más is külön ágyban altatja a...

Más is külön ágyban altatja a gyereket kezdettől fogva?

Figyelt kérdés
Nem veszitek ti se át a közös ágyba?

2020. máj. 24. 17:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
87%
Én sem tudom, de legalább mindenki le van pontozva, mindegy hogy hol alszik a gyerek 🤣
2020. máj. 24. 19:33
 12/15 anonim ***** válasza:
84%
Igen. Első naptól kezdve külön ágy, külön szoba. Nekünk így tökéletes.
2020. máj. 24. 19:50
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Az egyik csak külön tudott aludni (de tényleg, olyan másfél évesen magát választotta el, és onnantól már el is küldött, hogy ne altassam (bezzeg most 10 évesen jön a még egy esti mesét...)). A másiknál is erre számítottam, erre ő csak velünk - hiába aludt már mélyen, amint átettem, max. 10 perc múlva teljes hangerőből ordítva ébredt. A harmadik hónap környékén feladta a derekam, két évesen szokott végül saját ágyba, de csak 4 évesen aludta át az éjszakát.
2020. máj. 24. 20:37
 14/15 anonim ***** válasza:
77%
Nem. Első naptòl velünk/ velem aludt. Ìgy volt nekünk kènyelmes ès praktikus.
2020. máj. 24. 20:47
 15/15 anonim ***** válasza:
76%
Kulon szoba es kisagy. Ha akarnek se tudnek vele aludni, nem megy. Nem tudok ugy aludni. En ezt tartom biztonsagosnak emelett. Az elsovel is igy volt, kistesoval is. Szuperul mukodik.
2020. máj. 24. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!