Akinek nem kezdettől fogva aludt külön a gyerkőce az hogy és mikor szokatta külön szobába?
Hogy ment? Hamar elfogadta?
Lehet viccesen hangzik de én sajnálom őt :D igaz meg csak egy éves (tudom másoknak ilyenkor már rég külön van) de mi meg egy szobába alszunk :)
Kb. 5 és fél hónaposan egyszer iszonyat bezeg lettem,magas lázzal,gennyes mandulagyulladással,köhögéssel.akkor tettem át a lányomat a saját kiságyába,addig velem aludt.Kb. 10 hónaposan pedig külön szobát kapott, mindegyiket zokszó nélkül tudomásul vette.:)
Kisfiamat szintén 10 hónaposan szoktattam külön szobába,na ott volt sírás-rívás.(nem hagytuk sírni)
1 és két éves kora között aludt egyedül a kiságyában.azután mindkettő átszokott hozzánk és mostanáig velem aludtak.6 és 7 évesek,mostanra értek meg a külön alvásra.nem erőltettem,kivártam.
10 hónaposan kezdtem nagyoon lassú tempóba külön szoktatni.
Először csak nappali alvás volt ott, aztán esti is de 1 óra után átkéretzkedett, nem altattam vissza, áthoztam, aludt tovább köztünk, majd egyszer csak 16 hónaposan megérett rá és nem kéretzkedett át többet hozzánk, max reggel hozom át csak hozzánk ha kora van még és hajnalba kel mert akkor tovább alszik.
Szóval én hagytam hogy a maga tempójába szokja meg a kis kuckóját, fél év volt oké ,de egyszer se kellett sírni hagynom.
Segített az is hogy van egy óriás alvós kutyusa, ez egy nagyfejű kutya ami plüss takaró, olyan mint egy óriás plüss állat, na ő neki ez a párnája, imádja nagyon. Aztán a kedvenc mesefigurája is bent az ágyába, meg alvós rongya, tehát igazi kis kuckója lett amit szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!