Sírni hagyni tényleg káros lenne?
Végülis téged hagytak sírni, és olyannyira normális felnőtt lett belőled, hogy benned felmerült az, hogy utánad ne sírjon a gyerek, márpedig TE nem fogod hagyni sírni.
Akkor valami mégis félresiklott, hogy nem a családi példát követed, nem?
Egyébiránt nem mindegy? úgy csinálod, ahogy neked jó.
Én 1x hagytam sírni a fiamat. Életem leghosszabb 7 perce volt. Álltam az ajtó előtt és zokogtam, hogy erre "ítéltem" egy védtelen, magát megnyugtatni nem tudó, anyára, ölelésére vagy csak akár a hangjára vágyó, attól biztonságba kerülő kis embert. SOHA többet. Utánam ne sírjon a gyerek. ne azt tanulja meg, hogy hiába sír, és előbb-utóbb elfogynak a könnyek, kénytelen magát megnyugtatni, hanem azt tanulja meg, hogy ha baj van (akár csak egy furcsa árnyék, egy süvítő szél, egy ijesztő padlócsikorgás, vagy a sötét), akkor ott vagyok, számíthat rám.
Lehet, amúgy is normális ember lenne majd belőle, fene tudja, nem azt az utat választottuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!