Ti mikor kezdtétek mamánal hagyni a gyereketeket?
Először 10naposan kb. 3 órát, az egy muszáj helyzet volt, a kórházba kellett visszamenni és oda nem szerettem volna vinni, lefejt tejet kapott.
2,5 honaposan is olyan 3 órát akkor elmentünk és megcsináltuk a karácsonyi bevásárlást.
Először 8 honaposan aludt anyukámnál. Anyósomnál meg nem aludt, de 5 hónapos volt amikor egy napot vele volt, ő is fektette le, abban a városban voltam zsűritag egy rendezvényen ahol ok laknak. Reggel elmentem, 1 óra körül visszaertem és az 5 órás etetes után visszamentem a galara, 9 korul már otthon voltam, de a kisfiam addigra már aludt.
Nem volt igényünk. Nem a mamáknak szültem a gyereket, így nem éreztem szükségét a lepasszolásnak sem.
Kérdező, még most született a babád és máris azon agyalsz mikor szabadulhatsz meg tőle leghamarabb? Szerintem nagyon ráért volna még neked ez a gyerek pár évet.
Gondolom neked mindegy mit mondunk, ha szabadulni akarsz tőle úgyis otthagyod akár egy-két hónaposan is.
az enyėm is 3 hetes volt amikor kb 1,5 órát kellett anyósomra hagyni. mert lejárt a jogsim es meg kellett hosszabitani.
Minden simán ment, szinte vėgig aludta amig távol voltam, ės anyos is boldog volt hogy rá mertem bizni.
ugyanmár 6os! miėrt bűn ha egy anya rá bizza a nagymamára az unokáját..??
nagy segitsėg ha pl. nagyobb bevásárlâsnál nem kell magammal vinni,vagy bármi intėzni valom volt akkor nem rángattam magammal. igy mindenki jol járt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!