Ti mikor kezdtétek mamánal hagyni a gyereketeket?
Először 1 hetesen, varratszedésre mentem és férjem vitt el. Azóta többször volt mindkét mamával pár órát, etetés egyszer volt mamával (anyatejes és lefejve kapta akkor) fogamat húzták ki. A közeljövőben is húznak meg egy bölcsességet illetve végre fodrászhoz is eljutok Karácsony előtt.
Most 8 hetes a kisfiam és abszolút jól viseli, sokat találkozik a mamákkal. Annyi hogy mindig itthon vigyáztak rá vagy ők sétáltak vele egyet, mamánál még nem is járt. Ott aludni pedig igen sokára fog majd a mamáknál.
Három gyerekem van. Pár hetes koruktól vigyázott rájuk anyukám. Az első fél évben mindig nálunk és csak pár órára, mivel mindegyik anyatejes volt. A harmadik gyermekem például 10 napos volt, amikor mellgyulladásom lett és be kellett mennem a kórházba, a középsőm 4 hónapos korában meg a nagy tesó került kórházba, akkor napi szinten nálunk volt anyukám én meg rohangáltam a kórház és az anyatejes kisbabám között. De ha csak simán dolgunk volt, pl. karácsonyi bevásárlás vagy ügyintézés, akkor is a mama vigyázott rájuk. Legtöbbször nem is találkozott az unokáival, mert végigaludták azt a pár órát.
Amikor nagyobbak lettek, akkor már vittük őket a mamákhoz. Ha jól emlékszem 4 éves volt a nagy fiam, amikor először nyaralt anyósoméknál. Ők messzebb laknak és dolgoztak is, így csak nyáron mehettek hozzájuk.
A legkisebbem most 21 hónapos. Már 2 hónapja dolgozom, ő pedig bölcsibe jár. Már háromszor volt beteg, anyukám vigyáz rá, imád ott lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!