Kezdőoldal » Fogyókúrák » Update módszer » Le lehet úgy fogyni, hogy...

Le lehet úgy fogyni, hogy csak update 1-es ételeket eszek?

Figyelt kérdés

Nem Norbi saját márkás ételeire gondolok, mivel a közelemben nincs bolt se, és anyagilag se engedhetném meg magamnak, hogy csak azt egyem (a közeli tescoban csak a puding és a túró rudi kapható).

Arra gondoltam, hogy csak az 1-es kajákat eszem, de számolom a ch-t is mellé, és napi olyan 80 g körül eszem.

20 kg feleslegem van, minél előbb szeretném leadni. Sportolok mellé napi 45 percet tempósan sétálok és heti 4-5 erősítő edzést is végzek súlyzókkal.

1-es ételek pl: natúr joghurt, túró, tojás, kb az összes zöldség, mindenféle sajt, néhány gyümölcs (narancs, grapefruit, mandarin, avokádó, szeder, egres, stb), húsok (kivéve szalámik, felvágottak, szalonnák), halak, virsli, stb.

A kódlista Norbi honlapján megtalálható.

Kb erre gondoltam:

reggeli: tojásrántotta + zöldség

tízórai: 1 gyümölcs vagy 1 update puding

ebéd: hús, zöldségköret

uzsonna: túró/ joghurt/ tojás/ virsli/ sajt

vacsora: Norbi shake

Vélemények?

2016. júl. 22. 09:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
60%
Én is hasonlóan étkezem, egyedül gyümölcsöt nem nagyon fogyasztok. Valóban nem kell mindenhez update1-es termékeket venni, de én azért beszereztem ezt-azt (norbi liszt, panírmorzsa, shake, tészta) a lisztet panírozásra használom, mert a rántotthúsról nem vagyok hajlandó lemondani...1 hónapban 2x tuti eszek. A tésztájuk brutális, (az ára is) 250g-os kiszerelésben kapható. Valamelyik nap csináltam túrós tésztát ebédre, a 250g-nak a felét főztem ki és annak is csak a felét tudtam megenni. Nagyon eltelít, és így már nem is olyan drága főleg hogy csak 1 héten 1x eszek tésztás ételt. Reggelire általában zabpelyhes zsemlét sütök magamnak, vagy épp abonettet eszek felvágottal és zöldségekkel. Szoktam csinálni krémtúrót, kőrözöttet. Az ebèd mindig főtt étel. Az uzsonna vagy 1 tükörtojás, vagy könnyű sali, de van hogy kimarad. A vacsorát meg shake-el váltottam ki. Minden este 9kor tornázom (ekkor már alszanak a gyerekeim) minimum 30 percet! Lassan 3 hete csinálom, mérlegem ugyan nincs így nem tudok súlyt mondani csak azt amivel indultam :P viszont centiben mérem magam, és igencsak lötyögnek rajtam a farmerjaim. Lassan veszek egy mérleget! :)
2016. aug. 23. 14:22
 12/13 anonim ***** válasza:
Az "1 gyümölcs" lehet sokkal több gyümölcs is!
2016. aug. 28. 16:08
 13/13 anonim válasza:
51%
Egy interjúban Norbi maga mondta hogy az ő általa gyártott termékek nem fogyasztanak, csak nem lehet tőlük hízni. Kajától nem lehet fogyni csak mozgástól.
2016. dec. 10. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!