Kezdőoldal » Fogyókúrák » Update módszer » Szeretnek fogyni! Mennyibe...

Szeretnek fogyni! Mennyibe kerul az Update elelmiszer? Peldaul egynapra valot mennyiert tudok megvasarolni? Vagy hogy van ez?

Figyelt kérdés
Igen, meg kicsit szoke vagyok, eppen ezert megkoszonnem a segitsegeteket. Negativ kommenteket lehetoleg hanyagoljatok!

2014. júl. 31. 23:06
 1/7 anonim ***** válasza:

igazából napi 1000 ftból kihozató a kaja

az update-et nem tudom, de biztos drágább

amúgy jó cucc az update csak drága

2014. júl. 31. 23:49
 2/7 blazeeee ***** válasza:

Az update-ről nagyon megoszlanak a vélemények! Jobb mint az átlag cucc, de fogyáshoz mégsem ajánlanám, mert nagyon költséges! Én jót nevettem amikor a Sparban update-es műanyag poharas pudingnak csak a borító csomagolása volt a különbség mint a mellette állónak, tápanyagtartalom 100% ugyanaz, gyártási hely úgyszintén, a pohár típusa és formája szintén ugyan az. Tehát csak a neve volt más, át lett címkézve. Ja hozzáteszem hogy a nem update 79, az update meg 129 Ft volt. Ettől függetlenül nem teljesen hülyeség mert vannak jó cuccok köztük, de nem számottevő a fogyáshoz.

( Nekem az Update csirkemell hiányzik, az vajon miből lesz? )

én 14,5 kg-ot fogytam ( 102 -> 87,5 ) január 2. hetétől március végéig( kb.10 hét ).

Ha leírod hány kiló vagy, milyen magas, mennyi idős, esetleg hogyférfi / nő vagy-e akkor nagyjából meg tudom mondani mennyit kéne hogy költs! Úgy fogytam ennyit, hogy volt olyan hogy nem tudtam megenni a kajámat, mert egyszerűen már rohadtul nem voltam éhes, de tudtam hogy ha nem akarom a felépített izomzatomat elveszteni, akkor bizony még lecsúszik az a pár falat csirkemell :) Ha nő vagy is fontos az izomzat megtartása, az határozza meg a formáidat :) Nekem egy napi 1200-1500 között kijött a kajám ( attól függ edzés nap volt-e )

Az update cuccok árából inkább csirkemellet vegyél ( az kicsit húzós de ki lehet bírni mert mást nem nagyon eszel ami számottevő a költségeket illetően ), egyél hozzá rizst, zöldségeket, párolva, akár a rizsbe is teheted ( borsó, kukorica, répakocka, stb. ). Ajánlom még NAGYON a sovány túrót, tojást ( akár csak fehérjét, de a sárgájába nagyon jó dolgok vannak amik NAGYON egészségesek, én betolnám a helyedbe )

Ezek kombinációit beszarás millió módon el lehet készíteni, ha csak a legegyszerűbb módokat vesszük is kijön úgy hogy nem eszed 1 hónapig 2x ugyan úgy. Egyáltalán nem lesz unalmas, rajtad áll hogy feldobod-e, vagy bírod a monotonitást.

A környezetedben lévő hülyék által kitalált " egyoldalúan táplálkozol, egyé' inkább tőtöttkáposztát meg szarvastöke-pörköltet" szövegeit meg szard le, baromság. Adagold ki, és akkor se több se kevesebb nem lesz. Egyszerű matek, ha gondolod segítek, írj privátban.

Na de mit ne egyél: Tészták ( kenyér, főzni való tészták, Pizza, sütemény, stb. )

Vörös húsok ( sertés, marha ( kivétel a bélszín, de az k..va drága ))

Margarin, lisztes cuccok. ZÉRÓ CUKOR, használj édesítőt, javaslom a süssina márkanevűeket, jó a minősége és olcsóbb a többihez képest. Én folyékonyat használok, mert mindenhez jó. 500 ft egy üveg, kb 2 hónapig használom. ( tescos, sparos, stb-t ne vegyél, undorító cuccok, tapasztalatból mondom )

Itt megjegyezném hogy a zsírtól ne parázz, attól még simán le lehet fogyni, kell a zsír, fontos az egészség megőrzésének érdekében, alapvető életfunkciókhoz szükséges.

Edzés

Legjobban diétával lehet fogyni, de eszméletlenül fellendítheti, ha edzeni is jársz!

Nem! Nem! ÉS NEM! NEM CARDIO! Azzal szépen lebontod az izomzatodat a zsír meg a képedbe röhög.

A legjobb ha csinálsz súlyzós edzést, és utána egy aerob edzést.

A súlyzós edzésen nincs mit kifejteni, az aerob edzésen annál inkább:

Az aerob edzés nevéről azt hiszik hogy aerobik. Az egyik egy "lassú cardio" jellegű valami, a másik meg a 90-es évek népbutításának maradványa.

Röviden: a szervezetedbe 2 féle üzemanyag van. A "gyors" üzemanyag a szénhidrát, izmokban tárolódik, glikogén formájában. A cardio egy nagy intenzitású mozgásforma, amely megterheli a szervezetet és az izomzatot, nincs ideje a szervezetednek és a gyors üzemanyagot fogja felhasználni. A cardio felhasználja a glikogént az izmaidból, ha elfogy akkor szintén onnan próbál tápanyaghoz jutni ahonnan az jött és lebontja az izomzatot. Bont zsírt is, de nem látványosan.

A másik a szervezet "lassú" üzemanyaga: a zsír. Az aerob edzés egy kis intenzitású cardio, de mégsem az. A szervezet ráér, hogy beinduljon a zsírok anyagcseréje, nem használsz fel glikogént a szervezetedből, zsírból nyered az energiát a mozgáshoz. A testhőmérséklet enyhén megemelkedik ( lapockád, nyakad környékén érezni is fogod ha csinálod ), az optimális pulzus 125-135 között van. Ez felett már cardio-ba lépsz át, és hevesebben veszed a levegőt. Ha nem tudod mérni, akkor amíg még nem lihegsz és tagoltan tudsz beszélni addig jó. És hogy erre mi a legjobb mozgásforma?

KAPASZKODJ:

SÉTA. (... He? Ez most komoly? sétától fogok lefogyni? )

Igen! Nekem, páromnak és sok más embernek is működött, neked is fog.

Igaz, hogy ez emelkedőn a leghatásosabb, monoton módon. De van vele probléma is:

A szervezet aerob zsírégető folyamatai 35-40 perc után indulnak be, ezért érdemes legalább 1 órát csinálni FOLYAMATOSAN, megállás nélkül. Ezt a közeli erdőben / konditeremben javaslom. Nem véletlenül hangsúlyoztam hogy FOLYAMATOSAN!

Ez nem az a féle séta amit a nyugdíjasok adnak elő a tescoba ( kivétel persze ha akciós a farhát ), hanem egy tempós gyaloglás. De lehet ezt csinálni ellipszis tréneren, vagy bármin gyakorlatilag. Ha futópadon ( edzőteremben ) csinálod, ne a sebességet változtasd, hanem a dőlésszöget. Ellipszis trénernél pedig a nehézséged állítsd magasra, a sebesség legyen alacsony, 5-6 km/h, úgy a leghatékonyabb. Én mindkettővel sokáig dolgoztam, ugyan olyan jó mindkettő. Szobakerékpárt nem javaslom, nem jó erre a célra.

Készülj fel olvasnivalóval, zenével, tv-vel, 1 órás monoton izé lesz, de megéri a szenvedést. Elfáradni nem fogsz, max kicsit izzadsz ha meleg van, ha 20 fok környéke, akkor még azt se feltétlen fogsz. 1 óra alatt elfáradás nélkül kb 600-750 kcal-t lehet elégetni az intenzitástól függően. A leghatékonyabb a nap elején, és a nap végén, de sokkal fontosabb az, hogy meg legyen csinálva, mint az hogy mikor.

Az úszás nem jó aerob sportnak, mert a víz hideg, termálvízbe hosszokat úszni meg elég "izé" dolog. Lehűti a szervezeted, nem emelkedik meg a testhőmérsékleted, nem indul be a zsírégetés. Ettől függetlenül az úszás kiegészítő edzésnek nagyon is jó, én is megyek ebben a hónapban heti 2x a helyi uszodába :)

Ha bármiféle kérdésed van, írj nekem üzenetet. Ez a többi olvasóra is vonatkozik, bárkinek szívesen segítek!

2014. aug. 1. 01:46
 3/7 blazeeee ***** válasza:
Előző vagyok, ahol azt írtam Nekem egy napi 1200-1500 között kijött a kajám ( attól függ edzés nap volt-e ) ott nem kcal-ra hanem árra gondoltam. ez kcal-ra kb 1500-ra jött ki sima napon és 2000-re edzős napon
2014. aug. 1. 01:48
 4/7 anonim ***** válasza:
Hagyd a francba az updatet, főzz magadra. Sok hús, sok zöldség, mérsékelt szénhidrát. Így nem tömöd magadba a sok adalékot.
2014. aug. 1. 10:00
 5/7 A kérdező kommentje:
14 eves lany vagyok. 48 kg es 165 centi. Koszonom szepen a valaszokat! :) amugy apa most elhatarozta, hogy fog valamilyen modernebb grill sutot(?!) Vagy valami hasonlot venni es amit vele lehet elkesziteni az egeszseges? Gyumolcsot,zoldseget lehet?
2014. aug. 1. 10:20
 6/7 anonim ***** válasza:

A súlyod alapján nem igazán lehet rajtad felesleg, nem tudom miért akarsz fogyni.

A grillsütőben lehet zöldségeket, húsokat grillezni, jó dolog.

2014. aug. 1. 10:54
 7/7 anonim ***** válasza:
Ebből a súlyból nagyon nem kéne fogyni:(
2014. aug. 3. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!