Lefogytam az Update módszerrel, de ha már nem akarok tovább fogyni, akkor hogy egyek?
Teljesen az Update szerinte étkezem, 170 cm vagyok, 85 kg-ról fogytam le 60-ra. Heti 3x rendelek Norbis ebédet, a többit én főzöm Update alapanyagokból.
Elértem a 60 kg-ot, ami nekem már teljesen jó, de mivel folytattam ezt az étkezést, ma reggel már 59 kg-ot mértem. A mozgást nem szeretném abbahagyni, de tovább sem szeretnék fogyni. Mennyivel egyek többet, vagy esetleg több 3-as kódú ételt egyek reggel?
Köszönöm a segítséget
Ha lefogytál szépen akkor van már annyi tapasztalatod hogy mit és mennyit szabad enned:)
Én az egészséges táplálkozás híve vagyok, nem eszek se cukrot se fehér lisztes dolgokat.
Szerintem ha újból elkezded enni ezeket a cukros dolgokat és megnöveled a ch beviteled és kevesebb fehérjét viszel be genetika függő is persze de könnyen visszaszaladnak a kilók.
az update szerintem jó arra hogy megtanítson mit mikor ehetsz :)
de ha súlyt szeretnél tartani és mindenképpen update akkor 2-kódú ételek
Én nem költöttem volna norbis kajára a pénzem. Elég gyér kaja lehet.
Ha normálisan le akartál volna fogyni eszel normális kaját. Pl csirkemellet, rizst, különböző nem zsíros húsokat, tojást, stb. Kiméred gramra hogy mennyit ehetsz, mellette sportolsz és az eredmény ugyanaz. LEfogytál. Majd többet mérsz ki ha már nem fogyni akarsz hanem tömeget tartani.
Cserében olcsóbban jössz ki mintha porból készült kakaós csigát és egyéb termékeket vennél 3szor annyi pénzért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!