10 kg-t akarok fogyni! Szerintetek így mennyi idő alatt fog lemenni?
Figyelt kérdés
Reggel amit tudok eszek: szendvics, gyümölcs, általános.
Ebédre és este hús és zöldségek
Mellette norbi 1 órás aerob tornája, plusz Rubint Réka 30 perc hasizma.
2013. ápr. 15. 19:37
1/9 poiu válasza:
10 kg = 100 nap kényelmesen. Zöldség + hús OK, reggelre a szendvics nem jó, jobb a zöldséges rántotta, bármi csak ne legyen gyors szénhidrát benne. A gyümölcs se jó reggel, tedd át tízóraira.
2/9 anonim válasza:
Normális étrenddel 0,5 kilót tudsz hetente fogyni tartósan.
3/9 anonim válasza:
én 8 kg-ot fogytam így reggel én is ettem normálisan, és még mindig tartom, nem jött vissza semmi.
jah és másfél hónap alatt.
(mindezt nyáron)
4/9 A kérdező kommentje:
Utolsó és hány kgról indultál?:)
Ez már a 4. nap és bírom... Szerintem csak elkezdeni nehéz:S
2013. ápr. 16. 20:23
5/9 poiu válasza:
Elkezdeni nehéz, és fenntartani... :-) Készülj fel arra, hogy lesz visszaesés, bezabálsz valamiből, amiből nem kellett volna. Sokan ilyenkor feladják az egészet és jön a jojó. De ez természetes, ha félrecsúsztál, folytasd nyugodtan és ne rágd magad.
6/9 A kérdező kommentje:
Most vagyok túl egy hónap koplalason plusz mellette értettem... Tudom tudom nem szabad... De az tuti hogy nem kabatok be semmiből normálisan akarok tovább fogyni... Tudom hogy lassú lesz csak nem tudom mennyire:(
2013. ápr. 17. 07:51
7/9 A kérdező kommentje:
Ahh mellette edzettem bocsi csak t9 telefon
2013. ápr. 17. 07:52
8/9 A kérdező kommentje:
És kabatok helyett zabalok akart lenni
2013. ápr. 17. 07:53
9/9 anonim válasza:
Update ételek mellett 10 nap alatt 69röl 66 kg-ra fogytam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!