VÉGLEGESEN le akarok fogyni, tippek?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok,166 cm,84 kg.Elegem van abból,hogy piszkálnak lenéznek,stbstb(gondolom ismerős)és ez ellen tenni akarok.15 éves vagyok,élvezni akarom az életet,és nem attól félni,hogy mások kicikiznek.A hó miatt most éppenséggel kint nem birok sportolni,na jó havat lapátolni azt birok.De bentre mit ajánlatok?Milyen diétát?Ha jobb lesz az idő,minden nap kb 6-7 km-t fogok bicajozni(suliba,meg vissza),és a futás is tervben van(Wellnesben volt egy cikk 5km-es maratonra,6 hetes)Görizni is szeretek,szóval azt is beiktatom.Annyi a baj,hogy 11-19óráig nem érek rá suli miatt(nem tart ilyen sokáig,csak mire elkészülök,kibicajozok :D).2013. márc. 26. 11:46
2/5 A kérdező kommentje:
lány
2013. márc. 26. 12:10
3/5 anonim 

válasza:

Fenébe már, mire van a kereső??? Millió kérdés született már ugyanerről.
Segítek: szálkásító diéta és aerob edzés és fegyencedzés. Keress rá ezekre, aztán szűrd ki, mit tudsz belőle megvalósítani. Fehérje szénhidrát arányt nem kell olyan szigorúan venned, de tanuld meg, miket és mikor tanácsos enni. Mozgásnak bicikli/szobabicikli, tempós gyaloglás kitűnő (aerob) + mellé otthoni saját testsúlyos edzés (fegyencedzés). Semmi varázslat nincs a dologban, lényeg a rendszeresség.
Tudom, miről beszélek én is így fogytam le ZSÍRBÓL.
4/5 soff válasza:
en is 15 eves kezdtem el fogyokurazni, bar en 109kg voltam 170 cmhez. az elejen amugy csak a legszelsosegesebb dolgokat vond meg magadtol, kenyer, cukor, teszta stb. sok zoldseg es parolt/ fott hus , ha edeset kivansz delig joreggelt, utana csak gyumolcs. en ezzel fogytam ,keves mozgassal( nem mozoghattam intenziven mert egy autoimmun betegsegem volt) szoval ezzel fogytam 3 honap alatt 30 kgt. utana ugymondd, ettem rendesen,de kenyeret meg cukrot nem. es igy fel ev alatt le ment meg 16 kg. amugy en drasztikusan csinaltam es meg is lett az eredmenye. a fogyokuratol epekovem lett, hiszen zsirt egyaltalan nem ettem, zoldseget meg temerdek,szoval lehetetlen feladat ele allitottam a testem. szenvedtem is amikor megmutottek. de nem bantam meg ,mert azota se hiztam vissza. viszont vigyazni kell mert tulestem a lo masik oldalara es anorexias lettem, lefogytam 2 honap alatt 63 kgrol 49 re. utana antidepiktol bulemia alakult ki nalam,szenvedtem vele 1 even at. most tartom a 60 kg-ot,ugy,hogy vegulis nem ehezek. csak esszel:)
5/5 anonim 

válasza:

Előző szerintem a súlyt nem jól írta
Ahhoz hogy vékony legyél legalább 30 kg fogyás kéne, inkább 34-35.
Bár ez attól is függ mennyi izom van rajtad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!