Le lehet úgy fogyni, hogy csak update 1-es ételeket eszek?
Nem Norbi saját márkás ételeire gondolok, mivel a közelemben nincs bolt se, és anyagilag se engedhetném meg magamnak, hogy csak azt egyem (a közeli tescoban csak a puding és a túró rudi kapható).
Arra gondoltam, hogy csak az 1-es kajákat eszem, de számolom a ch-t is mellé, és napi olyan 80 g körül eszem.
20 kg feleslegem van, minél előbb szeretném leadni. Sportolok mellé napi 45 percet tempósan sétálok és heti 4-5 erősítő edzést is végzek súlyzókkal.
1-es ételek pl: natúr joghurt, túró, tojás, kb az összes zöldség, mindenféle sajt, néhány gyümölcs (narancs, grapefruit, mandarin, avokádó, szeder, egres, stb), húsok (kivéve szalámik, felvágottak, szalonnák), halak, virsli, stb.
A kódlista Norbi honlapján megtalálható.
Kb erre gondoltam:
reggeli: tojásrántotta + zöldség
tízórai: 1 gyümölcs vagy 1 update puding
ebéd: hús, zöldségköret
uzsonna: túró/ joghurt/ tojás/ virsli/ sajt
vacsora: Norbi shake
Vélemények?
szia en annyit szeretnek tanacsolni, hogy ne siettesd annyira
ha gyorsan fogysz le csunya lesz a borod (orokre!) amit kesobb megbansz
en is gyorsan fogytam es most csunya a hasam es csikos is vagyok :( en futottam 1 orat majdnem mindennap es hust ettem keves korettel,zabpelyhet es gyumolcsot.. tobbet kellett volna ennem akkor, pedig nem voltam igysem ehes soha
A fehérje és zöldség jó alapállás, a gyöümölcs se gond, minek ide egyáltalán norbis cucc? Tojás, hús, zöldség, némi gyümölcs, ez szuper... De ha segít a norbis izé, felőlem mehet, én is eszem néha konjaclisztes csokipudingokat meg bambuszrostos lepényt :D Csak én az alapanyagokat veszem meg hozzá.
Hopgy fogysz-e, az mennyiség kérdése, Mennyiségeket nem írtál (még a tízórainál se mindegy, hogy 1 szeder vagy 1 görögdinnye, jó, biztos valami normálisabb méretre gondoltál, de az se világos, mennyi), ez lehet koplalás és túlevés is.
Köszönöm a tippeket!
A mennyiségeket úgy gondoltam, hogy megpróbálom belőni úgy, hogy kb 1500 kalóriára jöjjön ki, azon belül is 80g körüli ch-ra (80-100 kb).
Az update termékeket azért enném, mert eléggé édességfüggő voltam (azért is híztam meg), leszokásképp jó lenne a napi 1 puding például, vagy legalább heti néhány alkalommal, hogy mégse olyan drasztikusan változtassak. A shake meg nagyon finom szerintem :)
Jó ötlet az is, hogy magamnak készítsek bambuszrostos ételeket, kipróbálom majd :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!