Kezdőoldal » Fogyókúrák » Update módszer » 16 éves vagyok és le akarok...

16 éves vagyok és le akarok fogyni 2-3 hét alatt 8kg-ot! Help?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok, fiú. Jelenleg 79 kg vagy, és 179cm. Van rajtam súlyfelesleg, kb. 8-9. Valaki tudna segíteni, hogy le tudjak adni nyárig (tehát kb. jún. vége felé) 8-9 kg-ot? Mit kéne csinálnom? Akár ha koplalással is, de valahogyan. Fontos lenne!

#fogyás #fontos #köszönöm:D
2016. máj. 28. 10:01
1 2
 11/17 anonim válasza:
Egy het alatt max 1,5 kilot fogyhatsz. Napi egy etkezes + minimum4 liter viz . A napi egy etkezesnel max 1200kcalt vigyel be . Ha esetleg tobb lenne akkor hanytasd meg magad
2016. jún. 9. 20:01
 12/17 anonim válasza:
Amugy kivancsi vagyok hogy nezel ki mert en is pont ezekkel a parameterekkel rendelkezem viszont csak combra tudok hizni szval kepzelheted...:D
2016. jún. 9. 20:03
 13/17 anonim válasza:
figyelj a csupasz tulelokbe 15-20kg-ot is leadnak 21 nap alatt nez vegig egyet nezd meg mit csinalnak meg mit nem es neked is fog menni...xd
2016. jún. 15. 22:17
 14/17 anonim ***** válasza:
Ja, de abból a 15-20 kilóból (már aki fogy ennyit, a többség 5-10 kilókat inkább), legalább 50% víz, mivel ha megnézed nem hogy enni, de inni is alig tudnak, mert nincs rá lehetőségük, látni rajtuk a műsor végén, hogy szinte rá van száradva a bőr a testükre, szóval az elvesztett súly 80%-át vissza is szerzik 1-2 hét alatt.
2016. jún. 16. 10:58
 15/17 anonim válasza:

100 fekvőtámasz, 100 felülés, 10 kilométer futás.

minden egyes nap.

légkondi kilőve, és helyes étrend.

2016. jún. 22. 01:20
 16/17 anonim ***** válasza:

Elozo: mutass mar nekem egy embert, aki meg tud csinalni 100 szabalyos fekvotamaszt!!! Akar reszletekben is! Aztan meg felules, futas... Mire valaki idaig eljut ahhoz evek kellenek, es valszeg addigra nem akar fogyni... Ha szabalytalanul csinalja akkor maganak okoz bajt, de tok mindegy, 8 kg-ot nem tud leadni par het alatt..

Esetleg ha kozben nem eszik.. De akkor meg nem fogja birni..

Kulonben jo lenne tudni, emberunknek sikerult-e es mennyit fogynia.. Es milyen modszert alkalmazott..

2016. júl. 6. 15:41
 17/17 anonim ***** válasza:
Mert 100 fekvőt aztán kihívás megcsinálni egy kicsit is sportosabb embernek mondjuk 2 részletben. Tudnék mutatni neked rengeteg embert.
2016. júl. 6. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!