Hogy fogyjak le kb.10-05 kilót?
Szóval 12 éves vagyok(igen-igen,tudom ez nagyon fiatal az ilyesmihez-de ha lehet az ilyenektől kíméljetek)és le szeretnék fogyni. Lány vagyok, 152-3 cm-hez 54 kiló :( ez nagyon sok és főleg a hasamon valamint a combomon van a felesleg...A célom az,hogy bikiniszezonra kicsit formásodjak,szeptemberre viszont nagyon jó alakom legyen. Ja és mindez tartósan :)...
Történetem: Egész kicsi korom óta duci vagyok,majd tavaly nyáron sikerült 51 kilóról 48-ra de visszajött több is . Egyébként nem gyorsan fogytam le.(persze azóta nőttem is).
Étrend: Reggelire ma éppen Norbis kakaóscsigát ettem ( Dr. Swartz -vagy nem tudom hogy kell leírni), tízóraira ugyanezt az iskolában, ebédre Lasagnet(az volt sajnos de most képzeljétek el.... Fél tízkor eszek egy k.csigát,tanulok tesizek minden,erre tessék az ebéd lasagne és majdnem éhenhalok kaja nincs nálam több)uzsonna,egy Norbis fagyi,vattacukros 100 g ., és vacsira gombás húst fogok enni norbis kenyérrel ill. este egy narancsot eszek mert máshogyan éhes vagyok...
Edzés: Heti 1x hatvan perc folyamatos megerőltető teniszedzés,Így nyáron egyéni egyébként télen bent vagyunk és akk . csoportos az heti 2x van laza.+van futógépünk de nem birok rajta sokat futni amennyit birok az meg alig pár kalória. ( na jó olyan 200 korul, am úgy szoktem ,hogy 1 p futás 1 p séta (intervallum ) )+a tesiórák heti 3x +egyszer néptánc
Na most mi legyen :(
Szívesen :) Én a legutóbbi válaszoló vagyok.
Még azt elfelejtettem mondani, hogy húst és tojást is egyél nyugodtan. A húsban pl. triptofán is van, ami a hangulatszabályozásban vesz részt. Szóval abban is segít, hogy jobb legyen a kedved a diéta alatt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!