Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak 4-5 kilót?

Hogyan fogyjak 4-5 kilót?

Figyelt kérdés

167 cm, 56 kg vagyok. Tudom, hogy ez így jónak hangzik, de mégsem vagyok megelégedve az alakommal. Fogyni szeretnék olyan 4-5 kilót. Heti 2-3szor eljárok úszás edzésre (egy edzés 1-1,5 óra körülbelül), meg eljárok heti 1× edzőterembe összejöhet a fogyás? Hogyan, miken eddzek az edőteremben? Az étrendemen hogyan változtassak? Nem szoktam nagyon gyorsétterembe vagy pékségbe járni, a szénsavas italokat is próbálom kerül, a legkésőbb 6 órai evést is próbálom betartani. A lehető leghatásosabban szeretnék fogyni, hogy legkésőbb nyárra elérjem az álomalakot!

16/l

2015. nov. 28. 08:41
 1/1 anonim ***** válasza:
szia,nem kilóban kellene mérned magad, hanem amit a tükörben latsz..föleg ha úszni jarsz, akkor nem hinnem hogy hájas lennél..
2015. nov. 28. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!