Kezdőoldal » Fogyókúrák » Update módszer » Schobert Norbi hogy képes...

Schobert Norbi hogy képes arra, hogy fél évszázadra visszamenő orvosi tényeket megkérdőjelezzen, anélkül, hogy bármi szakértelme is lenne a dologhoz?

Figyelt kérdés
Ne együnk ch-t, oké, elfogadom, hogy Norbi így táplálkozik, de hogy merészel másokat erre buzdítani és betegségeket koholni erről, mint valami Nobel díjas szaktekintély. A sok akaratgyenge diétázó még el is hiszi, hogy ezért nem szabad reggelizni, mert Norbi kutatásai kimutatták.... Komolyan mondom bíróságra kellene vinni az ilyen embereket, amiért tudományos megalapozottság nélkül buzdít bárkit is a kitalált hülyeségeire. Még csak dietetikus végzettsége sincs, nemhogy orvosi, kutatásokat pláne nem végez.... Idióta. Nem is értem, hogy nem találja meg őket a bíróság a demagóg politikája miatt.
2015. márc. 28. 15:22
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Na,mostmar vannak diplomás orvosok a dolog mogott kedves kerdezo, megnyugodtal???

[link]

2015. aug. 14. 12:17
 22/24 anonim ***** válasza:

KÉrdező, te tényleg ilyen degenerált vagy? :D

Tudom, tudom, inkább hallgatsz a jó kis gyógszerbizniszre, meg idióta, vesegyilkos gyúrósporos emberekre, mint egy olyan emberre, aki nap mint nap segít másokon. Rajtam személyesen nem, mert nem vagyok rászorulva, de jópár ismerősöm neki köszönheti, hogy egyáltalán életben van. Mert az orvos, na az tömné a sok gyógszerrel az embert, hogy legyen mellékhatás, amire ad még egyet, meg annak a mellékhatására is.

De te hülye vagy, és tudatlanul, látatlanban okádsz mindenféle hülyeséget. :)

2015. szept. 17. 21:00
 23/24 anonim ***** válasza:

Norbi modszere is sok beteg embert eredmenyezhet, de ezt csak ugy irom. A szojas ocska kajak csak maskeppen rosszak mint a nyugati etrend es a gyogyszerek.

De mondjuk odaig hogy update kodok es ch csokkentes addig tenyleg jo.

Es a gyogyszerlobbi nyers verzioja is nagy igazsag. Amit nem tudnak felfogni az emberek ( o dolguk, biztos boldogabbak attol, hogy bizhatnak az orvosokban, a rendszerben mikozben egyre betegebbek. Nincs jogunk kritizalni oket :)

2015. szept. 17. 22:08
 24/24 anonim válasza:
Nem a gyógyszertől egyre betegebbek az emberek, hanem attól, hogy 100 méter magasról lesz"rják az egészségüket.
2017. aug. 1. 01:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!