Schobert Norbi hogy képes arra, hogy fél évszázadra visszamenő orvosi tényeket megkérdőjelezzen, anélkül, hogy bármi szakértelme is lenne a dologhoz?
Na,mostmar vannak diplomás orvosok a dolog mogott kedves kerdezo, megnyugodtal???
KÉrdező, te tényleg ilyen degenerált vagy? :D
Tudom, tudom, inkább hallgatsz a jó kis gyógszerbizniszre, meg idióta, vesegyilkos gyúrósporos emberekre, mint egy olyan emberre, aki nap mint nap segít másokon. Rajtam személyesen nem, mert nem vagyok rászorulva, de jópár ismerősöm neki köszönheti, hogy egyáltalán életben van. Mert az orvos, na az tömné a sok gyógszerrel az embert, hogy legyen mellékhatás, amire ad még egyet, meg annak a mellékhatására is.
De te hülye vagy, és tudatlanul, látatlanban okádsz mindenféle hülyeséget. :)
Norbi modszere is sok beteg embert eredmenyezhet, de ezt csak ugy irom. A szojas ocska kajak csak maskeppen rosszak mint a nyugati etrend es a gyogyszerek.
De mondjuk odaig hogy update kodok es ch csokkentes addig tenyleg jo.
Es a gyogyszerlobbi nyers verzioja is nagy igazsag. Amit nem tudnak felfogni az emberek ( o dolguk, biztos boldogabbak attol, hogy bizhatnak az orvosokban, a rendszerben mikozben egyre betegebbek. Nincs jogunk kritizalni oket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!