Norbi Update tészták hízlalnak valamennyire? Fogyókúra mellett lehet nyugodtan enni?
Esetleg van olyan ember, aki fogyott ezzel az Update módszerrel?
Előre is köszi!
Szénhidrátszegény, tehát alapvetően fogyáshoz jobb mint a tömény cukor / búzaliszt.
Viszont mielőtt megeszed nézd meg mi szemétből van összekeverve, nem sok fogyasztásra ajánlott anyag van benne
/élelmiszermérnök/
Ó, hát persze. Szóval 'fehérjehiány'.
Azt tök jól megoldja a norbiféle cuccokban lévő szója meg sikér, sportolói szemmel.
Nem értem miért írják azt,hogy átverés az egész?!
Akkor ezek szerint senki nem fogyott le ezzel? Pedig Én nem egy embert (10-20 kg) ismerek aki Update-el fogyott le magamat is beleértve. Én 10 kg fogytam 65-ről 55-re. És azóta sem jön vissza,pedig ez már több mint 5 éve volt.
A tésztákat kicseréltem Update-re és ha péksüteményt akarok enni akkor bemegyek egy Update boltba. Cukor helyett meg xilit meg Update zéro.
Azért átverés, mert iszonyat ócska anyagokat adnak iszonyat magas áron.
Fogyni téglaporral is lehet, az sem szénhidrát, alacsony a glikémiás indexe.. sőt, talán kevésbé is káros mint a tömény búzasikér, szójafehérje és a rengeteg mesterséges élelmiSZER adalék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!