Kezdőoldal » Fogyókúrák » Update módszer » Norbi Update tészták hízlalnak...

Kakaos.pampuska kérdése:

Norbi Update tészták hízlalnak valamennyire? Fogyókúra mellett lehet nyugodtan enni?

Figyelt kérdés

Esetleg van olyan ember, aki fogyott ezzel az Update módszerrel?

Előre is köszi!

#fogyókúra #fogyás #Norbi Update tészta
2015. márc. 22. 14:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ezt persze tudjátok szidni,de az ízfokozókkal telenyomott ipari hulladékot,amit a Tesco,Spar stb árul szaré'-hugyé' és amitől bélrákosok lesztek meg kövérek,a gyerek meg figyelemzavaros,az bezzeg de jó! Azokat a cégvezetőket senki nem veszi elő,hogy a nyereségre hajtanak. Meg hogy mindenben cukor van,hogy jól rászokj és nem tudj vele betelni.Persze a sok okos most támadni fog:D amúgy én 30 kg-t fogytam és tartom. Több egyéb problémám is megszűnt,mióta nem a kommersz kaját eszem,és itt nem a csipszre és társaira gondolok.
2015. ápr. 9. 16:47
 12/14 anonim ***** válasza:
A kérdés update kajákról szólt, nem pedig a tescos vackoktól. Amúgy ha rendesen olvasnád itt a kérdéseket akkor látnád, hogy mindenki az egészséges kajákat támogatja. Ne csinálj hülyét magadból azzal, hogy szidod itt a hozzászólókat, miközben azt sem tudod, hogy mi mellett állnak ki. Senki sem támogatja a mesterséges kajákat, nem tudom honnan vetted ezt. Szerintem sehonnan, csak megjött és valahol le kell vezetned a hisztidet. Egyébként pedig a norbikaja is tele van mesterséges összetevőkkel és sok termékének ugyanaz a beszállítója, mint a sajátmárkás termékeknek, szóval most lőttél magadnak egy öngólt.
2015. ápr. 9. 17:06
 13/14 anonim válasza:
Ha a norbi kajából megeszel egy csomót tuti hizlal :D Nem is értem ki veszi ezeket ? :D A coopos joghurtban ugyanaz van :D Nem neked akartok beszólni de sztem egy túlárazott valami nem is éri megvenni.
2015. ápr. 17. 18:42
 14/14 anonim válasza:

Oké! De akkor, hogy van az, hogy van aki fogy tőle???

Nekem is van ismerősöm aki így fogyott 25 kg-ot!

Ha ennyire nem ér semmit mint ahogy mondják páran (akik szerintem nem voltak olyan helyzetbe, hogy ilyennel kelljen lefogyniuk, mert ezt nem kedvtelésből eszi valaki és változtat vele életmódot), akkor, hogy van az, hogy egy rakat ember evvel fogyott le???

2016. máj. 5. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!