Hogyan fogytál le? Miket, mennyit ettél és mikor? Minden nap tornáztál? Mennyi idő alatt ment le? Olyan válaszolók írjanak akik több kilótól szabadultak meg. Életkort és nemet is kérnék.
Szia!
170 cm-hez 62 kiló társult, amikor fogyókúrázni kezdtem. Nem drasztikus, de azért látszott, hogy van rajtam felesleg, vastag volt a combom, a karom, és nagy volt a hasam. Hiába edzettem itthon, egyszerűen egy dekát sem tudtam ledobni, plusz izmosodni sem izmosodtam.
Aztán elkezdtem az updatet. Igazából önmagában a kajájuk annyiban hatásos, hogy szinten tartja a vércukorszintet, így nem vagyok utána éhes. Napi 8 óra irodai ülőmunkát végzek, így az ember hajlamosabb lehet az evésre. Viszont teljesen áttértem az update péksütikre, joghurtokra, ez abban merült ki, hogy reggelente fahéjas csigát ettem, és aztán délutánig semmit, csak vizet ittam, vagy készítettem magamnak ízesített vizet (citromot, narancsot, mentát dobáltam a vízbe)
Délután letoltam 1-1 joghurtot (norbis, vagy sem, ez tök mindegy volt), mire hazaértem munkából ettem egy pici főtételt, de kb. minimális szinten, és ennyi. Abszolút nem voltam éhes, mert a norbis kaják nagyon telítettek, és ha tömték volna belém az ételt, sem ment volna több, pedig iszonyatosan édességfüggő és kajafüggő voltam előtte.
Most vagyok 170 cm, 52 kiló. Augusztus óta adtam le egy tizest, baromi lassan indult, de mostanra állt be a súlyom.
Ma már nem olyan drasztikus a dolog, mint az elején, ha jólesik akkor simán beverek egy tábla csokit, vagy eszek nagyobb adagokat, DE másnapra ledolgozom, mivel heti 2szer konditerembe is járok, erősíteni. 1 hónapja járok, mostmár csak feszesedni szeretnék, fogyni nem.
Teljesen életmódot váltottam, rátértem a bio termékekre, és mindenből (pl. kávé) igyekszem cukormenteset venni. Édesítőszert használok, de nem az egészségtelent, hanem azt ami steviát tartalmaz.
Közérzetem sokkal jobb, energikusabb lettem, megszűnt a refluxom (!!!), feszesebb a bőröm és még sorolhatnám.
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!