Ha a kérdezőnek fogyókúra kell, neked meg egy agyátültetés. Próbálkozz, talán ilyen súlyos esetben, mint a tiéd megcsinálják tb-re.
Kérdező: ha fiatal vagy nincs gond. A világért se kezd semmi drasztikus fogyókúrába, ne éheztesd magad!! Mozogj többet, sokat és étkezz egészségesen. Semmi csoki, semmi cukorzott, fehérlisztes stb. kaja, sok rost, zöldség, gyümölcs. Ha kicsit kutatsz a neten, sok jó ötletet találhatsz és a kilók szépen leolvadnak majd rólad :)
2015. jan. 19. 15:43
13/21 anonim válasza:
Szerintem érezd jól magadat a bőrödben, és ne más miatt fogyj, csak ha nem érzed magadat jól!!! Amúgy rajtam 10 kiló felesleg van, és nem érdekel mit mondanak rám, én jól érzem magamat!
2015. jan. 20. 17:12
14/21 anonim válasza:
Mérd meg a testzsír százalékodat és nézz körül a neten ezzel kapcsolatban. Mozogj és részben diétázz (azaz étkezz normálisan). Ha nincs szervi bajod és nem eszel össze minden szart le fogod vinni. Ha még kamaszos alakváltós időszakban vagy nem is fog nehezen menni. Kezdj neki! Légy rendszeres és kitartó az eredmények meg jönnek ha türelmes is vagy. Ha eléred a 20% körüli értéket már igazán szép nőies alakod lesz.
Itt megtudod nézni a testtömegindexedet és azt is, hogy mennyinek kellene lenned, de ez csak akkor jó, ha 18 éven felüli vagy. 18 éven alul szükséges a testtömeg percentilt is nézni, ezt elvileg az iskolai védőnő megmondja.
Ha fogyni szeretnél illetve, ha még növésben vagy akkor ezt a testsúlyt megtartani ajánlom a kalóriabázis nevű oldalt, ahol kordában tudod tartania a testsúlyodat :)
2015. jan. 21. 23:45
16/21 anonim válasza:
Én is most kezdtem el fogyni 2 hónap alatt 8 kg nem tom hogy csak igyál vizet üditő helyet és nyáron fuss v biciklizz a testvéremmel sikerült
2015. jan. 22. 21:21
17/21 anonim válasza:
Ha megírod a korodat,azzal még anonim maradsz,de a választ pontosabban meg lehetne adni.Mert ha pl.kb.12 éves vagy,elképzelhető,hogy 15-18 éves korodra spontán megnyúlsz,karcsúsodsz.A fiamnál így volt.Aztán meg nem mindegy,hogy hány évesen és milyen fogyókúrába fog bele az ember,mert az visszaüthet betegség formájában.Unokahúgom így lett gyógyíthatatlan anyagcserebeteg fiatalon.
2015. jan. 26. 15:12
18/21 A kérdező kommentje:
13 éves vagyok
2015. jan. 26. 19:28
19/21 anonim válasza:
Nem kéne kilóra mérni, nagyon olyan korban vagy, amikor még fejlődsz. Mozogj sokat, figyelj az étkezésedre, de ne koplalj, ne éheztesd magad, és ne buzzancs norjbíuffdétet egyél! 1 év alatt akkorát nőhetsz még, hogy egy dekát se kell akkor fogynod!
Olyan korban vagy amikor fejlődik a szervezeted még, sport sport sport. Egy év alatt akár 10-15 cm is nőhetsz ebben a korban még. Felmenők közt, déd vagy ükszülők közt volt magas? Mert harmad negyed generációval odébb simán esélyes. Unokatestvéreimmel mind lombrágók vagyunk, pedig szülők és nagyszülők nem ilyen magasak, csak dédnagyapánk volt ekkora. (Mielőtt valaki a postást célozná, vonásaink is dédpapánké)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!