Miután elkezdek edzeni, mennyi időbe telik, amíg "látom a változást? " (Minden nap edzek) -/L
Figyelt kérdés
2014. dec. 4. 17:37
11/17 anonim válasza:
ha jól csinálod a gyakorlatokat akkor már két hét után észre vehető a változás de ez még nem annyira látványos de 3hónap után már nagyon látványos
12/17 Gombos Zsolt(Jeti) válasza:
Szerintem még túl fiatal vagy ahhoz,hogy ilyen szinten sportolj!Nem azt mondom,hogy nem mozogj(sőtt),csak ne menj ennyire rá a "látszatra".Járj el hetente 3-4 x futni,utána fekvő+felülés,és pár hét után már észreveszel változást(pl. erőnlétben).Azonban az nem jó ha minden nap edzel,mert nem hagyod regenerálódni-fejlődni az izomzatot,s ez károsabb mint bármi más.
13/17 anonim válasza:
Ne minden nap menjél, csak másnaponta. Figyelj arra is, hogy ne legyen komoly izomlázad (az első héten még lehet, addig könnyebb edzés kellene). Van egy ideális pulzusszám, ezt az edző tudja.
2 hét után már érezni fogod, hogy az izmaid tónusba jönnek, de akkor még nem látszik semmi. 2-3 hónap után lesz látható az eredmény először.
14/17 anonim válasza:
Miért nem mész ki a levegőre futni. Jobb lenne, mint otthon a szobában izzadni.
15/17 anonim válasza:
ha rendszeresen eddzel, akkor kb 4-5 hónap után már látszik a változás, nekem igy vált be
16/17 Alkoholista válasza:
Ha dagadt vagy egyél tükör elött meztelenül
17/17 anonim válasza:
basszus lefordultam a székről xD xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!