6 hete szültem, szeretnék 10 kg-tól megszabadulni. Már 2 hete elhagytam a kenyeret és az édességet, még mérlegen nem álltam de nem is érzek semmi változást. Mit tehetnék még?
Figyelt kérdés
Szoptatni nem igen tudok, mert mire a fiam rájött volna a technikára addigra elment a nagy része, tehát már ezen nem aggódom.2013. aug. 6. 11:54
1/3 anonim válasza:
Szépen lassan kezd el tornázni,nem megerőltetve magad,nehogy valamilyen sebednek baja legyen.
Tészta helyett zöldség,kerüld a zsiros,cukros dolgokat.
És ne siettesd,csak lassan,mert csak lógni fog a bőröd ha hirtelen fogysz.
2/3 anonim válasza:
Semmi fehér lisztes dolog,se cukor,de zsíros,olajos ételek,inkább sok zöldség,gyümölcs,hal,csirkemell,ne egyél sok sertést,marhát,igyál meg napi 2 liter folyadékot,cukormentes tea,illetve víz formájában,ha tésztát szeretnél enni,akkor durumtészta,étolaj helyet olívaolajat(de csak ha nagyon muszáj),kevés szénhidrát,sok fehérje.
Natúr zabpehely,natúr joghurt,kemény sajtok,stb.
Sok sikert! :)
3/3 anonim válasza:
Szerintem most még a babának szenteld az energiádat, ne a fogyásra. Szép lassan úgyis helyre áll majd a súlyod. Én ilyenkor nem is tudtam magamra gondolni, csak a kis drágámra. Bár ez biztos mindenkinél máshogy van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!