Mit tapasztaltak azok, akik egyes kódú, de NEM Norbi gyártmányú kaján élnek?
Fogyást biztos.
De akik norbigyártmányúsz.ron él, azt olvastam már nem egy embertől, hogy összeszedett valami bélbetegséget, vagy egyéb problémát. svarcikat is vonják be, mert tele vannak élelmiszeripari hulladékkel.
+ egyéni az ütem, kalóriabázis.hu-t nézd meg....
Ha bevonták volna, nem lehetne kapni...
Na mindegy. Virsli, gyümölcsök, főzni szoktam pl húslevest, rakott tojást, tejföllel megsütött karfiol/brokkolit, rántottát, gyrost (hú, saláta, öntet), pörköltet zabnokedlivel (ez lehet hogy nem 1-es), aki a családban szereti, annak nyers répa, karalábé, ami nekem most nagyon bejön az a krumpli szerűen megsütött zeller, magkenyér, kókusz/kesu piskóta, mogyoró ledarálva, vajjal, édesítővel, kakaóporral. Nem 100% hogy ez mind 1-es kódú, már jó ideje nem néztem kódokat, a vaj lehet hogy nem az. De mi a baj a paleós kajákkal, azok is mind 1-es kódúak, vagy nem?
Én spec utálom de a székelykáposzta is jó.
Ahol én néztem ott a tejföl 1-es.
A kesut meg a mogyorót azt nem értem, azoknak kimondottan alacsony a GI-je, bár kalória rengeteg van bennük ez tény. Mint írtam is, rég néztem kódokat, inkább GI-t szoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!