Kezdőoldal » Fogyókúrák » Update módszer » Mit tapasztaltak azok, akik...

Mit tapasztaltak azok, akik egyes kódú, de NEM Norbi gyártmányú kaján élnek?

Figyelt kérdés
Mit eszel pl. egy nap? És milyen ütemben fogysz? Szeretném, ha csak az írna, aki próbálta, tehát paleós hittérítők kíméljenek, köszi.
2014. szept. 25. 13:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
szia.en ugyan csak 10tol eszem kizarolag egyes kodut, de leirom: csirke, pulyka, hal barmennyit.turo, kefir es tarsaik.ugye nekem foznom is kell, mindig update receptet nezek.bocsanat ha nem erted az irasom csak faradt vagyok.
2014. szept. 25. 14:36
 2/11 anonim ***** válasza:
15%

Fogyást biztos.

De akik norbigyártmányúsz.ron él, azt olvastam már nem egy embertől, hogy összeszedett valami bélbetegséget, vagy egyéb problémát. svarcikat is vonják be, mert tele vannak élelmiszeripari hulladékkel.

+ egyéni az ütem, kalóriabázis.hu-t nézd meg....

2014. szept. 25. 15:07
 3/11 anonim ***** válasza:

Ha bevonták volna, nem lehetne kapni...

Na mindegy. Virsli, gyümölcsök, főzni szoktam pl húslevest, rakott tojást, tejföllel megsütött karfiol/brokkolit, rántottát, gyrost (hú, saláta, öntet), pörköltet zabnokedlivel (ez lehet hogy nem 1-es), aki a családban szereti, annak nyers répa, karalábé, ami nekem most nagyon bejön az a krumpli szerűen megsütött zeller, magkenyér, kókusz/kesu piskóta, mogyoró ledarálva, vajjal, édesítővel, kakaóporral. Nem 100% hogy ez mind 1-es kódú, már jó ideje nem néztem kódokat, a vaj lehet hogy nem az. De mi a baj a paleós kajákkal, azok is mind 1-es kódúak, vagy nem?

Én spec utálom de a székelykáposzta is jó.

2014. szept. 25. 21:40
 4/11 A kérdező kommentje:
2-es, direkt hangsúlyoztam, hogy nem a Norbi termékeiről van szó, hanem csak a kódrendszerről. 3-as, több olyat is írsz, ami nagyon nem 1-es...és nem a paleós kaják idegesítenek, hanem azok a paleósok, akik mindenbe beleugatnak, mint az egyedüli Tudás birtokosai.
2014. szept. 26. 13:24
 5/11 anonim ***** válasza:
A vajon kívül mit írtam ami nem 1-es? Így ránézésre én nem látom.
2014. szept. 26. 16:02
 6/11 A kérdező kommentje:
Tejföl, öntet, kesu, mogyoró.
2014. szept. 26. 21:37
 7/11 anonim ***** válasza:

Ahol én néztem ott a tejföl 1-es.

A kesut meg a mogyorót azt nem értem, azoknak kimondottan alacsony a GI-je, bár kalória rengeteg van bennük ez tény. Mint írtam is, rég néztem kódokat, inkább GI-t szoktam.

2014. szept. 26. 22:06
 8/11 anonim válasza:
Szia! Én kb 4 hónap alatt fogytam 10 kilót. Nem eszem a termékeit csak néhanapján, egyébként diabetikus dolgokat szoktam vásárolni ha éppen édességre vagy tésztára vágyok. Ezek sem olcsók de nincsenek úgy elszállva mint a norbi termékek. Illetve én eszek rizst és burgonyát is. Mozogni nem nagyon mozgok. Szóval csak a cukor és búzaliszt elhagyásával fogytam ennyit (mondhatni erőfeszítés nélkül). És még mindig fogyok...
2014. okt. 3. 10:49
 9/11 anonim válasza:
Ja és én nem vagyok beleállva a kódrendszerbe, szóval bármit, csak ne legyen benne búzaliszt és cukor. Nekem bevált így is, persze nem egyik napról a másikra, az elején nehezen indult be.
2014. okt. 3. 10:52
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, grat a fogyáshoz!
2014. okt. 3. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!