Szinte csak update termékeken élek, de nem fogyok. Mit tegyek?
szinte csak ezeken élsz? hát hallod akkor jó vastag lehet a szüleid pénztárcája
kenyérről beszélsz, de mit eszel még?
1., ha 14 éves vagy, jó lenne, ha nem fogyóznál, mert ki kellene még fejlődnie pl. a méhednek, hogy később egészséges gyermeket tudj világra hozni.
2., a 173-hoz a 70, az nem sok. Elég ideálisnak hangzik. (ha csak nem extrém vékony a csontod).
3., én egyszer kipróbáltam a Norbi diétát és 2 hónap alatt lazán leesett rólam 7 kiló, és nem is mozogtam. Ami a lényeg: teljesen és örökre felejtsd el a zsömlét, kenyeret, cukrot, cukros üdítőt, csokit, sütit.
Reggeli: pl. egy natúr kefir vagy natúr joghurt és maximum 1 db pl. teljes kiőrlésű zsömle.
2., ebédre is pl. párolt zöldség, vagy, ha akarod egy fél adag Norbi update étel, az egyesből.
3., vacsira is ne gyümölcsöt egyél, mert tele van cukorral, hanem pl. készíts egy görög salátát, de ne a feta sajtot és az olíva bogyókat edd ki belőle!
Odafigyelni az étkezésre nagyon nehéz dolog és szomorúvá tesz, de csak amíg nem adtál le sok kilót, mert akkor viszont energikus leszel.
és figyelj arra is, hogy pl. mogyoróból ne a sózottat válaszd, és hogy pl. ne egyél sok almát, mert az savat csinál és étkező roham jön Rád.
és még az is lehet, hogyha sok gomba van a testedben, akkor egy orvossal írathatsz fel pl. Mycosyst tablettát és akkor nem fog annyira kínozni az éhség.
Ja, és legfontosabb: probiotikumot egyél! Pl. Protexin kapszulát vagy Probiotik Pluszt vagy Normaflore-t!
Utóirat: Soha ne menj vissza olyan pasihoz, aki akár csak egyszer is félrelépett! Nem a Te hibád. Az egy jellemtelen tetű volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!