Kezdőoldal » Fogyókúrák » Update módszer » Szinte csak update termékeken...

Szinte csak update termékeken élek, de nem fogyok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szoval.14 éves,173 cm vagyok és 70.6 kg(mostmértem le)-os lány vagyok és szeretnék lefogyni mert nem érzem magam jol a bőrömben.Lassan fél éve nem eszek kenyeret csak Update kenyér ill. zsömle. minden este elmegyek futni de nem fogytam. mára már abbahagytam a futást és a távgyaloglást választom(gyors séta 8 km-en keresztül) de nem fogyok.Januárra szeretnék lefogyni,hogy majd akkor megmutathassam az exemnek(akivel nagyon csunyán szakítottunk,ugyanis megcsalt több lánnyal is,és tudom hogy erről én is tehetek). KÉRLEK NORMÁLIS VÁLASZOKAT,NEM KÉREM A HŰ DE DAGADT VAGY KIFEJEZÉST STB....tudom
2013. okt. 29. 21:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
14 vagy? az exednek?.....
2013. nov. 2. 17:35
 12/18 anonim ***** válasza:

szinte csak ezeken élsz? hát hallod akkor jó vastag lehet a szüleid pénztárcája

kenyérről beszélsz, de mit eszel még?

2013. nov. 2. 18:00
 13/18 anonim ***** válasza:
Az jelent semmit, hogy nem fogytál, mert ugye az izom nehezebb, mint a zsír vagy a víz... Azt meg szerintem senki nem firtatja, hogy 14 évesen csak elcseszed az egészséged az ilyen szarokkal, mint az Update cuccok...
2013. nov. 3. 22:26
 14/18 Szálab válasza:
Újra futás, az ugyanis jó arra, hogy fogyjál, bár ha valósak az adataid amit írtál, akkor annyira nem lehet vészes a dolog! A norbis agyfaszt én nem erőltetném, fehérjedús étrend, meg sok mozgás. DE NEM A NORBI ZSÖMITŐL FOGSZ FOGYNI, TÖBB NAPONTA. És ami a leg fontosabb, ne verdd át magad!
2013. nov. 8. 04:25
 15/18 anonim ***** válasza:
Fogyózunk együtt?:) 23/L
2013. nov. 8. 23:35
 16/18 A kérdező kommentje:
hát oké.:) Nagyon szépen köszönöm mindenkinek,a futás már vissza is tért az életembe.:)
2013. nov. 13. 20:13
 17/18 anonim válasza:

1., ha 14 éves vagy, jó lenne, ha nem fogyóznál, mert ki kellene még fejlődnie pl. a méhednek, hogy később egészséges gyermeket tudj világra hozni.

2., a 173-hoz a 70, az nem sok. Elég ideálisnak hangzik. (ha csak nem extrém vékony a csontod).

3., én egyszer kipróbáltam a Norbi diétát és 2 hónap alatt lazán leesett rólam 7 kiló, és nem is mozogtam. Ami a lényeg: teljesen és örökre felejtsd el a zsömlét, kenyeret, cukrot, cukros üdítőt, csokit, sütit.

Reggeli: pl. egy natúr kefir vagy natúr joghurt és maximum 1 db pl. teljes kiőrlésű zsömle.

2., ebédre is pl. párolt zöldség, vagy, ha akarod egy fél adag Norbi update étel, az egyesből.

3., vacsira is ne gyümölcsöt egyél, mert tele van cukorral, hanem pl. készíts egy görög salátát, de ne a feta sajtot és az olíva bogyókat edd ki belőle!

Odafigyelni az étkezésre nagyon nehéz dolog és szomorúvá tesz, de csak amíg nem adtál le sok kilót, mert akkor viszont energikus leszel.

és figyelj arra is, hogy pl. mogyoróból ne a sózottat válaszd, és hogy pl. ne egyél sok almát, mert az savat csinál és étkező roham jön Rád.

és még az is lehet, hogyha sok gomba van a testedben, akkor egy orvossal írathatsz fel pl. Mycosyst tablettát és akkor nem fog annyira kínozni az éhség.

Ja, és legfontosabb: probiotikumot egyél! Pl. Protexin kapszulát vagy Probiotik Pluszt vagy Normaflore-t!

Utóirat: Soha ne menj vissza olyan pasihoz, aki akár csak egyszer is félrelépett! Nem a Te hibád. Az egy jellemtelen tetű volt.

2013. nov. 13. 21:52
 18/18 A kérdező kommentje:
rendben köszönöm szépen
2013. nov. 27. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!