Kezdőoldal » Fogyókúrák » Update módszer » Ha olyan jó az update kaja,...

Ha olyan jó az update kaja, miért nem azt adnak a gyerekeiknek?

Figyelt kérdés
Tegnap láttam családi képet egy címlapon, nem mondanám a gyerekeket karcsúnak...
2013. aug. 30. 14:27
 1/5 anonim ***** válasza:

én nem vagyok 'norbi fan',de ha meg karcsúak lennének akkor az lenne a problémátok hogy biztos éheztetik a gyereket :-))

amúgy update kajával is etetik őket,de gondolom mint minden gyerek, ők is szeretik kevésbé egészséges nasikat,és megengedik nekik. nem mondanám azért őket túlsúlyosnak,na meg növésben vannak.biztos lehetsz benne hogy nem fogják hagyni hogy elhízzanak a gyerekek.

2013. aug. 30. 15:04
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem provokálni akarok, csak nekem furcsa volt. Nem a karcsú a legmegfelelőbb szó, ez igaz. A toka nálam nem az egészség jele...
2013. aug. 30. 22:16
 3/5 anonim válasza:
67%
Nézd meg Larát,Ő már most is csinos,tiszta anyja!A két kisfiú meg inkább Norbira ütött,Nekik biztosan többet kell majd küzdeniük a súlyukkal.Egyébként is,a kisfiúk igen fiatalok még nem edzenek olyan keményen mint a szüleik,ha így lenne akkor meg az lenne a baj hogy minek kínozzák Őket!
2013. aug. 31. 21:44
 4/5 anonim válasza:
Nekem nem szimpatikusak Norbiék. Úgy gondolom a termékeikben több pénz van, mint igazság, és ők sem attól maradnak vékonyak. Egyébként az is igaz, hogy még nem próbáltam a termékeiket, szerencsére soha nem voltam túlsúlyos.
2013. szept. 1. 16:57
 5/5 A kérdező kommentje:

Jaj, nem is gondoltam, hogy edzeniük kellene!

Csak hát a kép alapján nem a legegészségesebbet eszik, mert a felesleg csak úgy, magától nem rakódik.

Én a múltkor ettem a rádióban beharangozott kakaós csigából, egész jó volt ízre, de a lenmagliszt mellett azért finomliszt a többi. Fagyasztott amúgy, mint a fornetti, meg egy csomó péksüti.

2013. szept. 1. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!