Csak én érzem úgy, hogy az update1 ételek a diabetikus ételek "márkásabb" és drágább változata?
Direkt összehasonlítottam bizonyos ételeket, amikre ráírják az energiatartalmat stb és arra jöttem rá, hogy pl egy desszertből vagy pudingból ugyanannyi van a "CBA" v "Star" meg mittomén milyen feliratok vannak még, mint az update1 feliratún, ízre is ugyanolyan, csak az update1 kb 30 ft-tal drágább ha egyik sem akciós.
Tulajdonképpen fölösleges elvből update terméket venni, hiszen össze lehet azt válogatni olcsóbban is, csak egy kis "melót" igényel (sajnos vannak kivételek, de azok nem alapélelmiszerek).
Az update termékek szénhidrátszegények.
A diabetikus termékekben max. nincs cukor. A diabetológia zsákutcában van, iszonyat értelmetlen demagógiákat követ jelenleg.
Az update más okok miatt problémás. Szeméttel váltja ki a szénhidrátot, így valamiben jobb mint a kommersz termékek, de még így sem ajánlott fogyasztásra.
Szeretem leírni a frankót.
Minden ilyen kaja mű lesz. Ch csökkentett.. sosem lesz jó, mert az alap eleve.. sz.ar :)
Igazából ilyen mandula meg kókusz lisztekből lehetne jó lowcarb sütiket, kenyeret csinálni (nem szójás szemétből) ezek még fogyaszthatók is lennének (vagy pl. u1 lenmag liszt, ha nincs tele adalékokkal) de ezek nem olcsók.. Legjobb talán lemondani a kenyér és péksüti élményről, ez a végső nagy tanács.
őszintén kívánom annak, aki szt a válaszom semmit nem ér, hogy neveljen cukorbeteg óvodást. A két kezét össze fogja tenni azért, hogy van update. A diab termékek 90%-át nem eheti meg a gyerek.
Idióták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!