Csak én érzem úgy, hogy az update1 ételek a diabetikus ételek "márkásabb" és drágább változata?
Figyelt kérdés
Direkt összehasonlítottam bizonyos ételeket, amikre ráírják az energiatartalmat stb és arra jöttem rá, hogy pl egy desszertből vagy pudingból ugyanannyi van a "CBA" v "Star" meg mittomén milyen feliratok vannak még, mint az update1 feliratún, ízre is ugyanolyan, csak az update1 kb 30 ft-tal drágább ha egyik sem akciós.
Tulajdonképpen fölösleges elvből update terméket venni, hiszen össze lehet azt válogatni olcsóbban is, csak egy kis "melót" igényel (sajnos vannak kivételek, de azok nem alapélelmiszerek).
2013. aug. 14. 17:55
11/11 anonim válasza:
Viszont az ember gyereke ehet paleós kajákat, húst és zöldséget. És ezek nincsenek gluténnal és adalékanyagokkal dúsítva, gyanús hogy még olcsóbbak is.
Legalábbis én így tudom cukorbetegektől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!