Szinte csak update termékeken élek, de nem fogyok. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Szoval.14 éves,173 cm vagyok és 70.6 kg(mostmértem le)-os lány vagyok és szeretnék lefogyni mert nem érzem magam jol a bőrömben.Lassan fél éve nem eszek kenyeret csak Update kenyér ill. zsömle. minden este elmegyek futni de nem fogytam. mára már abbahagytam a futást és a távgyaloglást választom(gyors séta 8 km-en keresztül) de nem fogyok.Januárra szeretnék lefogyni,hogy majd akkor megmutathassam az exemnek(akivel nagyon csunyán szakítottunk,ugyanis megcsalt több lánnyal is,és tudom hogy erről én is tehetek). KÉRLEK NORMÁLIS VÁLASZOKAT,NEM KÉREM A HŰ DE DAGADT VAGY KIFEJEZÉST STB....tudom2013. okt. 29. 21:57
2/18 A kérdező kommentje:
normális kérdeztem,kértem az ilyesféle kommenteket,igy is elég szar:(
2013. okt. 29. 22:21
3/18 gömbicica válasza:
Telorol nehez az iras
Hetvegen probalok segiteni
4/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2013. okt. 29. 23:59
5/18 anonim válasza:
A fogyás nem mindenkinek megy egyik hónaprol a másikra. Az ugynevezett "update" termékek és társaik meg szerintem túlértékelt termékek. Ha okosan eszel akkor bàrmitől lehet fogyni a mozgàs nellett persze. Általában napi 5x (kb3óránként) egy keveset érdemes fohyasztani. Ha eszel édességet akkor azt csak reggel. Délelőtti órákban fehérjét inkább, délutániban szénhidrátot. A fő étkezések közt pedig gyümölcsöt. Nagyjából ezt tudom tanácsolni. Viszont nem ártana valami "keményebb" sportot is űzni ha valóban erőz az elhatározás.
6/18 anonim válasza:
Pnot hogy délután kéne a fehérje, hogy a napi mozgás után az izmok is kapjanak enni.
Gyümölcsöket pedig minimalizálni kell mert magas a cukortartalmuk.
A kenyért meg a zsömlét és társait pedig el kell felejteni. Ha update ha nem, attól még fölösleges szénhidrát.
7/18 anonim válasza:
Egyszer egy üzletben megláttam a norbi termékeket, gondoltam, megnézem. Egy csomag tésztát vettem a kezembe, majd mikor megláttam, hogy mennyi összetevőt tettek bele, már le is raktam. Nekem ennyi elég is volt. Esetleg próbálkozhatsz természetes élelmiszerekkel, amik zsírégető hatásúak, vagy telítenek. Neten találsz erről infót.
8/18 A kérdező kommentje:
Rendben.Köszönöm mindenkinek:)
2013. okt. 31. 08:43
9/18 anonim válasza:
Norbi termékeit hagyd a csudába. Ő maga se hisz bennük. Ugyanígy a bolti, agyoncukrozott cuccokat, és a szénhidrátokat.
És csak csendben jegyzem meg: Ne a volt párod miatt akarjál lefogyni. Ha mindig másoknak akarsz megfelelni, sohasem leszel boldog.
10/18 k.doravanda válasza:
Hagyd az update-t! Szerinted Norbi miért volt kórházban?! Hagyd!! Kondi terem, lépcsőzőgép, szoba bicó.... ilyenek. Neten találsz diétákat. De ezt az update-t hagyd!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!