2 éve próbálok fogyni, de mégis csak híztam, mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
2011 novemberétől kezdtem el heti 3x személyi edzővel edzeni, nem sokat enni, és kerülni az egészségtelen ételeket, de ennek ellenére az elején semmit sem fogytam, majd lement egy év után 1 kiló, tavaly október óta viszont nemhogy fogytam volna, 13 kilót híztam.
Az edzőm szerint valami betegség lehet az oka, de a vérképem tökéletes. Már abbahagytam a fogamzásgátló szedését is, de az sem segít, bár azóta tartom a súlyomat.
Milyen módszert, mit próbálhatnék még ki? Vagy mi okozhatja egyáltalán az elhízást?
A kolléganőm a Norbi update ételeket ajánlotta, de ez vajon elég?
2013. szept. 19. 12:55
11/14 anonim válasza:
Nem emlékszel, hogy a vérképen mennyi volt a TSH-d?
13/14 anonim válasza:
16 évesen tudatomon kívül fogytam 5 kg-t 1 hónap alatt, amikor maratonra készültem. Később pedig utána is néztem egy kicsit részletesebben a fogyásnak. Rengeteg embernek problémája van a fogyással, a legtöbben pedig ott hibázzák el, hogy fogyókúrát tartanak, nem esznek, vagy éppenséggel csak fogyasztásra való tablettákat fogyasztanak, ami megköti az ételt a gyomorban. Egy sima kölyökvitamint szedtem, ami nem túloz el semmit, csupán a fejlődő szervezetnek néhány vitamint biztosít, ami fontosabb. Emellett nem szedek rendszeresen semmilyen gyógyszert és amikor csak éhes vagyok akkor eszek valamit. Ha csoki, ha normális kaja, bármit megeszek (a céklát nem, az az egyetlen kaja, amit utálok). Persze nem viszem túlzásba eszek annyit, hogy éppen ne legyek éhes, ha 1 alma, akkor 1 egész alma, és nem hagyom félbe, hogy most felet, mert elhízom. Az igazság az, hogy a szervezetnek ami nem kell azt úgyis kidobja, és ez most fontos:
14/14 anonim válasza:
bocsánat előző vagyok, nem fejeztem be, szóval fontos: HA ABBAHAGYOD AZ EVÉST ÉS FOGYÓKÚRÁZOL, AZZAL JELZED A SZERVEZETNEK, HOGY NINCS ELÉG TÁPLÁLÉK A KÖRNYEZETEDBEN, EZÉRT ÖSZTÖNSZERŰEN ELKEZDI AZ ÉTELT TÁROLNI, AMI ZSÍRBÓL ÁLL. Ezért híznak és nem fogynak. Az én módszerem pedig a futás volt, de amint hazaértem farkaséhes lettem és olykor 2 tányérral repetáztam a vacsorából, mégis fogytam 5 kg-t 1 hónap alatt, de erről viszont nem is tudtam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!