Kezdőoldal » Fogyókúrák » Update módszer » 2 éve próbálok fogyni, de...

2 éve próbálok fogyni, de mégis csak híztam, mi lehet a gond?

Figyelt kérdés

2011 novemberétől kezdtem el heti 3x személyi edzővel edzeni, nem sokat enni, és kerülni az egészségtelen ételeket, de ennek ellenére az elején semmit sem fogytam, majd lement egy év után 1 kiló, tavaly október óta viszont nemhogy fogytam volna, 13 kilót híztam.

Az edzőm szerint valami betegség lehet az oka, de a vérképem tökéletes. Már abbahagytam a fogamzásgátló szedését is, de az sem segít, bár azóta tartom a súlyomat.

Milyen módszert, mit próbálhatnék még ki? Vagy mi okozhatja egyáltalán az elhízást?

A kolléganőm a Norbi update ételeket ajánlotta, de ez vajon elég?

2013. szept. 19. 12:55
1 2
 1/14 Mi közöd Tőle ***** válasza:
Mesélj mekkora a súlyod és magasságod. Valamint mesélj arról, hogy számodra mit jelent az, hogy kerülöd az "egészségtelen" ételeket. Biztos vagyok benne, hogy itt van a kutya elásva. Illetve miket ettél az elmúlt időkben.
2013. szept. 19. 13:09
 2/14 anonim ***** válasza:
26%

Glutént eszel? Tejet, cukrot, keményítőt?

Update tele van gluténnal (lisztbe használják adaléknak, szójával együtt) semmiképp sem ajánlott, csak ronthatna a hormongondokon.

2013. szept. 19. 13:24
 3/14 anonim ***** válasza:
És naponta hányszor étkezel?
2013. szept. 19. 13:31
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Nőgyógyászatilag minden rendben? Nincs PCOS-ed, miómád...? Esetleg metabolikus szindróma a háttérben?

Nálam 6 évvel ezelőtt hónapokig tartó ösztrogéndominancia okozta a súlygyarapodást. Miután orvosolva lett a probléma, a plusz kilók is elkezdtek lemenni. (ezt csak érdekességként írtam le)

Remélem, te is megtalálod az okát!

2013. szept. 19. 13:47
 5/14 A kérdező kommentje:

23 éves vagyok, 164 cm magas, és jelenleg 72 kg.

60 kilóval kezdtem az edzést, és 55-re szerettem volna lemenni, de nem ment.

Egészségtelen alatt értem a gyorséttermi ételeket (kínai, meki, burger king, pizza), a gyorfagyasztott, előre elkészített ételeket, enni napi 3x szoktam, legtöbbször húst zöldségekkel vagy rizzsel.

Nőgyógyászati vizsgálaton 1 hónapja voltam, és semmi rendellenességet nem találtak.

2013. szept. 19. 14:28
 6/14 anonim ***** válasza:
0%

Hormonszinteket is vizsgáltak?

A hús, zöldség, rizs még rendben van (csak felesleges a rizsben lévő keményítő, fogyás alatt) de nem zártad ki a tej és gabonafehérjéket, ugye?

Mert akkor megvan hogy min tudsz legegyszerűbben változtatni, valószínűleg ezek okoznak zavart.

2013. szept. 19. 14:31
 7/14 anonim ***** válasza:
Kedves 13:47! Megkérdezhetném hogyan kezelték ki neked az ösztrogén bajt?
2013. szept. 19. 14:32
 8/14 A kérdező kommentje:

Tejet nem nagyon fogyasztok, mindig van a hűtőben, aztán kidobom ha megromlik.

Tejfölt viszont eszek többször is, ami viszont tudom, hogy nem jó, de imádom :P

Gabonaféléket nem fogyasztok egyáltalán (kenyér, kifli, zsemle), de szedek multivitamint.

2013. szept. 19. 14:40
 9/14 anonim ***** válasza:
16%
Át kell gondolnod hogy pontosan hogy vagy. Normális edzés segíthet helyre jönni, de a tiszta táplálkozás alapvető mellette. Ebbe nem fér bele tejföl, és bizonyos szennyező fehérjék nyomokban sem / legalább addig amíg helyre nem jössz, nem sikerül lefogyni. Utána újra lehet gondolni hogy tejfölöznél-e még, újra. Gluténnal sajnos sok mindent szennyezhetnek, oda kell figyelni a feldolgozott élelmiszerekre.
2013. szept. 19. 14:47
 10/14 anonim ***** válasza:

"a gyorfagyasztott, előre elkészített ételeket, enni napi 3x szoktam, legtöbbször húst zöldségekkel vagy rizzsel."

Már csak azt kéne tudni, hogy ezekből mennyit fogyasztasz?

2013. szept. 19. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!