Mozgás nélkül is beindul a fogyás, ha csak U1-es ételeket fogyasztok?
Kb. 12 kilót szeretnék leadni. Tudom, hogy mozgással, tornával hamarabb menne, viszont nem tudom beiktatni a rendszeres mozgást,annyira elfoglalt vagyok.
Augusztus 26-án kezdtem,a közérzetem is jobb lett tőle, és úgy érzem,kisebb lett a hasam picit. Viszont tegnap megmértem magam és ez kilóban nem látszik.
Mozgás nélkül is beindulhat a fogyás?
A sikeres zsírvesztés titka 2/3-ban az étrend és 1/3-ban a sport.
Tehát a sikerhez mindkettőre szükség van.
Ettől függetlenül lehet mozgás nélkül is valamennyit fogyni, de azt én nem nevezném sikernek (nekem a siker az, hogy nem kell többet fogynom és bűntudat nélkül ehetek bármiből, amit megkívánok - nyilván nem korlátlan mennyiségben.)
Vagy belebetegszel, attól függ honnan szerzel be u1-es kajákat.
Ne feledjük el azt sem, hogy a tej is u1-nek számít, holott anabolikus hatású élelmiszer..
Húst, zöldséget fogyassz!
Napi 20 perced sincs erősítésre?
Én mindig akkor fogyok, mikor szabi, egyéb bajok miatt kihagyom az edzéseimet. Még nem tudtam rájönni,hogy azért-e, mert kisebb az étvágyam, vagy wtf, de bizonyisten így van.
Ahogy edzek, visszajön... sztem nyugodtan fogyózhatsz, már nme képzelem, hogy a sport akár egyharmadot is jelentene. A kajáláson múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!