Kezdőoldal » Fogyókúrák » Update módszer » Szerintetek jól csinálom?

Iriline kérdése:

Szerintetek jól csinálom?

Figyelt kérdés
Minta nap: Reggeli: 2 szelet teljes kiőrlésű tönkölybúza kenyér pirítósként, rá párizsi, 1 kis pohár banán turmix hozzáadott cukor nélkül. Tízórai: 1 közepes narancs. Ebéd: Házilag készített krémtúró (túró,joghurt,citromhéj,U1 Zéro cukor). Uzsonna: 2Gullón keksz. Vacsora: Olíva olajon sütött csirkemell salátával. Természetesen heti 4-5x 40perc edzés.

2013. márc. 14. 14:02
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát nem annyira jó, ez így elég kevés. Az ebéd lehetne tartalmasabb, szénhidrát dúsabb. Uzsonnára pedig keksz? Inkább egyél gyümölcsöt, almát vagy kivit.
2013. márc. 14. 20:46
 2/6 anonim válasza:
Én vagyok az update. Ha megfeszulok, se tudok magamra szedni pár kilót, pedig még vagy 10 elférne rajtam. ;)
2013. márc. 15. 06:44
 3/6 A kérdező kommentje:
1 válaszoló: Az igazság az, hogy nem is nagyon tudok többet enni szerencsére. Tudom a keksz nem a legjobb megoldás, de legutóbb amikor egy személyi edzővel beszéltem azt mondta ne egyek délután gyümölcsöt, csak délelőtt. De ehelyett lehet, h mostantól inkább beiktatok egy zöldes almát. Egyébként az ebédem is csirke és saláta szokott lenni.
2013. márc. 15. 08:57
 4/6 A kérdező kommentje:
Scavenger, szívesen cserélnék veled 1-2 hónapra. Hidd el pik pak felszednéd várva várt kilókat! :)
2013. márc. 15. 08:59
 5/6 anonim válasza:

a reggeli okés, bár lehet a banánturmix már sok, szóval én a gyümölcsöt elosztanám (persze ez egyéni)

én 10h-ra eszek egy banánt, reggel teát/ kávét iszok, uzsira mehet a narancs is, az ebéd meg lehet tartalmasabb! de csirke salival jó, de mindenképp legyen benne lassan felszívódó szénhidrát, különben hamar éhes leszel és akk vagy eszel vagy éhezel és akkor a szervezeted raktároz

Mielőtt lehurrog valaki, csak hozzátenném, h ez nekem bevált, persze mindenki szervezete más!

20L

2013. márc. 16. 20:59
 6/6 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm megfogadom :)
2013. márc. 17. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!