Kezdőoldal » Fogyókúrák » Update módszer » Sokan fogytak már le úgy,...

Sokan fogytak már le úgy, hogy nem ettek lisztes ételeket de akkor mit lehet enni pl. reggelire?

Figyelt kérdés
2013. febr. 11. 12:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
62%
hát, te egy beteg állat vagy!:D:D
2013. febr. 11. 13:41
 12/18 anonim ***** válasza:

# 11- Csakhogy igaza van, az életkor mennyiségnek a növekedése nem vigasz az életminőség romlására.

Én inkább meghalok 40 éves korban, egészségesen, egy valamire való életet hagyva magam mögött, minthogy 70 évig eléljek, rákosan mondjuk, kizárólag a modern technika által nyújtott szerkezetek és gépek segítségével.

2013. febr. 12. 14:08
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Bizonyos szempontból igen, egy beteg állat vagyok. De csak annyira, amit még nem diagnosztizálnak kórosnak, és sok értelmezés szerint nem (pszichés) betegség. De kösz, alapvetően pedig 'egészséges' állat vagyok.
2013. febr. 12. 14:36
 14/18 anonim válasza:

"Én inkább meghalok 40 éves korban, egészségesen, egy valamire való életet hagyva magam mögött, minthogy 70 évig eléljek, rákosan mondjuk, kizárólag a modern technika által nyújtott szerkezetek és gépek segítségével."

Kíváncsi volnék hogy így gondolnád-e akkor is, amikor a 40. születésnapodon kopogtatnának az ajtón, hogy akkor itt az idő, most akkor jöttek megóvni a 70-éveskori rákbetegségtől... :D

2013. febr. 16. 14:53
 15/18 anonim ***** válasza:
80%
# 14- Aki tudja hogyan kell élni, az nem fél a haláltól.
2013. febr. 16. 14:54
 16/18 anonim ***** válasza:
<3
2013. febr. 16. 15:07
 17/18 anonim ***** válasza:
azért arra kíváncsi lennék hogy mit szólnál ahhoz hogy nem látod a gyerekedet és az unokádat felnőni, mert 40 évesen inkább meghalsz "egészségesen" minthogy velük legyél! kész idióták vagytok:D
2013. febr. 19. 12:44
 18/18 anonim ***** válasza:
Ez az 'egészségesen' meghalás nekem a felvetés óta ellentmondásos.. nem kicsit.
2013. febr. 19. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!