Kezdőoldal » Fogyókúrák » Update módszer » Sokan fogytak már le úgy,...

Sokan fogytak már le úgy, hogy nem ettek lisztes ételeket de akkor mit lehet enni pl. reggelire?

Figyelt kérdés
2013. febr. 11. 12:06
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

A teljes kiőrlésű, rozsos, korpás kenyerek, kiflik, zsömlék nem tilosak... persze mértékkel

pl egy reggeli:

- 1dob. natúr joghurt

- kornspits kifli v. kétszersült

- 1db alma

- 5sz. mandula

2013. febr. 11. 12:13
 2/18 anonim ***** válasza:
Natúr joghurtot,paradicsommal,lila hagymával,paprikával - abonett kenyeret(rozsos),pulyka és csirkemell felvágottat,főtt tojást,zöldséges barna rizst,natút csirkemellet uborkával,reszelt sárgarépát sült pulykaszeletekkel. Sok változat ebédre is jó,de ha volt maradék hús akkor kis mennyiségben reggelire is elfogyasztottam zöldségekkel.
2013. febr. 11. 12:15
 3/18 anonim ***** válasza:

Egyelőre több ember NEM HÍZOTT EL lisztes ételek mellőzésével, mint ahányan elhíztak tőle.

Ez azért van, mert évezredeken át nem léteztek termesztett, nagy keményítő tartalmú növények, így lisztek sem. 10-15 000 éve vannak, ahogyan az elhízás is ennyi ideje érint embereket.

Miket ettek, esznek az emberek, mondjuk reggelire? Zöldségeket, húsokat. Mivel igen civilizáltak és okosok vagyunk, a zöldségeket is párolva fogyasztjuk, nem nyersen, hogy könnyebben emészthetők legyenek.

2013. febr. 11. 12:16
 4/18 anonim ***** válasza:
30%
kukoricásat eszünk pl: kukoricás csokiskakaós tekercs,kukoricás sajtos croissant , (ejtsd:groásszán) csokis rizsdarás tejbee rizs , meg nutellás kukorica kenyeret, na ezt mindet egyszerre. Nem értem, akkor azt mondod már régen fogynom kellett volna?
2013. febr. 11. 12:16
 5/18 anonim ***** válasza:
86%
A kukorica hizlal.-A malacomat is kukoricával etetem és szépen gyarapszik...
2013. febr. 11. 12:20
 6/18 anonim ***** válasza:

akkor engem becsaptak Norbiék?

pedig esküszöm egy deka lisztet nem vettem magamhoz vagy 2 éve

2013. febr. 11. 12:24
 7/18 anonim ***** válasza:
Pl. rántottát paradicsommal, uborkával, salátával.
2013. febr. 11. 12:26
 8/18 anonim ***** válasza:
Mi ez a kukoricás kérdés? :D
2013. febr. 11. 12:31
 9/18 anonim ***** válasza:

hát hogyne, azt azért tegyük hozzá, hogy fele annyit éltek mint most..

ennyit a paleoról

2013. febr. 11. 12:49
 10/18 anonim ***** válasza:
84%
Persze, sok vigasz az elhízott, cukorbeteg, autoimmun beteg, alzheimeres szerencsétleneknek, hogy hosszabb ideig élnek mint 100 000 éve az emberek.. komoly eredmény lenne, ha igaz lenne. Azonban ha a gyermekhalandóságtól eltekintünk, ma a magyarok nem élnek tovább mint az ősemberek, pedig van Viktorunk, vannak gyógyszereink, még kórházaink is. És egyikkel sem jutottunk előrébb, de én őszintén örülök, ha ezt valaki optimistábban látja :))
2013. febr. 11. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!