Norbi melyik DVD- jét ajánlanátok, ami "olvasztja" a kilókat?
Figyelt kérdés
Persze odafigyelnék az étkezésre stb. Kb. 10 kg- ot kellene fogynom, így eleinte kardiora lenne szükségem, nem erősítésre. Olyan DVD- re gondolok, ami viszonylag gyorsan fogyaszt, kardio. Mik a tapasztalataitok?2012. nov. 25. 15:10
11/15 anonim válasza:
Én a hősök tornáját próbáltam a duci tréningek után. (akkor nagyon rossz volt a kondim, és sok volt a feleslegem)
Próbáld ki, ha nem elég nehéz, akkor ott a kiképzés is, vagy Réka újabb dvd-je.
12/15 anonim válasza:
De egyébként a 70% a kaján múlik. mert hogy nem tudsz annyit mozogni, hogy az annyi kalóriát égessen el, hogy ha csak a mozgás van, akkor olvadjanak a kilók. Viszont már csak a kaja átállításával tudsz sokat fogyni, de hogy formás légy, kell a mozgás. Amire a Réka dvd-k is nagyon jók.
13/15 A kérdező kommentje:
Persze, odafigyelek a táplálkozásra is. De kell a mozgás. Én is a Hősök tornájára gondoltam. Te azzal fogytál?
2012. dec. 3. 21:01
14/15 anonim válasza:
"Semmilyen csoda mozgás nincs, a mozgásnak pedig elenyésző járulékos szerepe van csak a fogyásban." Ekkora hülyeségekkel azért még se kéna traktálni a népet. Sokmindent elbír az internet, de azért álljunk már meg egy szóra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!