Milyen fehérje turmixot ajánlanátok vacsi helyettesítésre?
Figyelt kérdés
Addig oké, h lassú felszívódású. De mondjuk vmi bevált fajta, márka hogy mégiscsak el tudjak valamerre indulni?
Este általában 11re érek haza, akkor már nem szeretnék vacsizni, viszont a munkába jó lenne ez a fehérje turmix, hiszen gyorsan elkészül. Ott nem tudok túróval,husival meg ezzel azzal pepecselni sajnos.
2012. nov. 1. 12:36
1/6 anonim válasza:
bemész egy táplálékkiegészítős boltba, kérsz lassú felszívódásút, ott felsorol neked pár márkát, meg indokokat és kiválasztasz 1-et, gondolom nem olimpiára készülsz, így nem kell mikro különbségek alapján dönteni
2/6 A kérdező kommentje:
Nem, csak gondoltam mégse hasraütésszerűen válasszak.
2012. nov. 1. 14:03
3/6 Mara Acoma válasza:
Sperma? Sok vitamint és fehérjét tartalmaz. Max 5-25 kalória, több adagot is ehetsz :D
4/6 anonim válasza:
Kedves 3.
Gondolom te minden vacsira azt eszel, azért tudod ilyen jól!!! :)
5/6 anonim válasza:
Én vacsira Power proteint ittam sokáig, most fog elfogyni de nem veszek másikat, az edzés utáni tejsavó proteinemet fogom inni vacsora helyett is akkor is, ha az gyors felszívódású. Az 100% whey protein professional (Scitec) melegen ajánlom, remek fehérje.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a nagyon hasznos válaszokat! :D
Utolsó Neked azért tényleg köszi :)
2012. nov. 2. 10:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!